ITWatch

Rigsrevisionen afslutter opsyn med Sundhedsplatformen

Rigsrevisionen slipper sit greb om Region Hovedstadens brug af Sundhedsplatformen. Regionens tiltag de seneste år er "tilfredsstillende", og sagen kan dermed afsluttes, lyder konklusionen i et notat fra Rigsrevisionen.

Foto: Jens Dresling

Rigrevisionen vil ikke længere holde ekstra øje med Region Hovedstadens problemer med Sundhedsplatformen.

Det oplyser Risgrevisionen i et notat, som konkluderer, at regionens arbejde med blandt andet korrekt indregistrering af Sundhedsplatformen til Landspatientregistret er så tilfredsstillende, at man nu lukker sagen.

Sagen blev indledt i slutningen af 2018, efter rigsrevisionen i en beretning rettede skarp kritik af visse forhold ved Region Hovedstadens brug af Sundhedsplatformen.

Kritikken lød blandt andet på, at personale ikke havde adgang til vigtig data og rapporter i Sundhedsplatformen, og at indregistreringer af patientbehandlinger til Landspatientregistret ofte var ukorrekte. 

daværende tidspunkt offentliggjorte Rigsrevisionen et notat, der bekendtgjorde at de ville holde øje med Region Hovedstaden, indtil der var blevet rådet bod på manglerne. Det konkluderer Rigsrevisionen atlså nu, at der er.

Manglende kontrol i offentlige it-systemer muliggør ny Britta-sag

EU-dom giver udfordringer for Sundhedsplatformen 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs