ITWatch

Klage over stort it-udbud vakte frustration hos SKI-boss

Det gør udbudssystemet mere rigidt og bureaukratisk, at blandt andet it-selskaber klager over småting, lyder det fra SKI's direktør. Hun fremhæver forløbet ved et stort it-udbud sidste år som eksempel på en chikaneklage.

"De eneste vindere er advokaterne, som får en rigtig god hyre," siger SKI's direktør Signe Lynggaard Madsen om konsekvenserne af de i hendes øjne mange klager over udbud. | Foto: SKI/PR

Det gav grå hår hos SKI i den københavnske bydel Islands Brygge, da udbudsorganisationen i fjor måtte afblæse to it-udbud efter en stribe af klager.

I egen optik forsøgte SKI at imødekomme et ønske fra erhvervslivet om at gøre det mindre ressourcekrævende at byde sig til i de millionstore udbud. Håbet var, at flere små og mellemstore virksomheder – SMV'er – dermed kunne deltage.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs