ITWatch

Statens It vil afskedige hver 10. medarbejder

Besparelser betyder, at Statens It forventer at afskedige 10 pct. af medarbejderne.

Foto: Sebastian G. Brandenhoff

Statens It planlægger at vinke farvel til hver 10. medarbejder og foretage en større organisationsændring, skriver Version2.

Årsagen til fyringerne er behovet for at finde besparelser, så budgettet er i balance, lyder det fra direktør Michael Ørnø.

"Baggrunden er, at Statens It’s økonomi de kommende år ikke balancerer, og vi har derfor fundet det nødvendigt at foretage en personaletilpasning, så der sikres balance i budgettet for 2021 og fremover. Personaletilpasningen vil forventeligt komme til at omfatte knap ti procent af medarbejderne, og processen vil blive gennemført inden for den næste måned," udtaler direktør Michael Ørnø på Statens It’s hjemmeside.

I tillæg til de kommende afskedigelser vil Statens It ligeledes gennemføre en større organisationsændring. Forandringen, der blev meldt ud til medarbejderne i går, 9. september, er allerede trådt i kraft.

Den nye struktur skal bidrage til, at Statens It er i stand til at ”levere på de aktiviteter og services, som kunderne efterspørger,” fremgår det af hjemmesiden.

Store it-selskaber sender ansatte hjem

Københavns Kommune sætter gang i storstilet cloudomstilling

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger