ITWatch

Styrelse ansætter it-folk i stor stil og skruer ned for brug af eksterne konsulenter

Der skal være en bedre balance mellem fastansatte og eksterne konsulenter, lyder det fra Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, der står bag skatteforvaltningens store it-projekter.

Foto: Colourbox

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen ansætter i stor stil medarbejdere til nøgleroller i it-projekter, som tidligere er blevet besat af eksterne konsulenter, skriver Version2.

Sidste år ansatte Udviklings- og Forenklingsstyrelsen 324 medarbejdere, og styrelsen, der står bag skatteforvaltningens store it-projekter, forventer at ansætte nogenlunde samme antal i år, hvorefter antallet af ansættelser vil falde til et "normalt leje."

"Vi har tidligere brugt eksterne konsulenter til mange af de tunge poster, men det kommer vi ikke til at have i samme grad fremadrettet. Derfor hyrer vi rigtige mange nye folk – særligt erfarne projektledere, arkitekter og teknikere, så vi har interne kræfter på de tunge poster," siger Andreas Berggreen, direktør i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, til Version2.

Han understreger, at styrelsen fortsat vil bruge eksterne konsulenter, men at balancen mellem fastansatte og eksterne konsulenter tidligere har været skæv, og at det skal rettes op ved at ansætte flere medarbejdere i nøgleroller.

Offentlige it-projekter samt fintech ligger bag dansk it-kursfest

Danskernes skattegæld vokser til 129 mia. kr.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger