ITWatch

Domstolsstyrelsen om rødt lys: Rapport indeholder gamle elementer

Domstolsstyrelsens it-projekt Domsdatabasen har fået et rødt lys af Statens It-råd, men ifølge styrelsens it-direktør er der i dag god fremdrift i projektet.

Foto: Mads Claus Rasmussen//

Det er ikke fuldt ud retvisende, at it-projektet Domsdatabasen, som udarbejdes for Domstolsstyrelsen, får et rødt lys i Statens It-råds nye rapport, lyder det fra styrelsen ifølge Computerworld.

It-projektet har været forsinket i 30 måneder, fået en ekstraregning på 26,6 mio. kr. og været igennem et leverandørskifte, efter Domstolsstyrelsen i 2018 trådte ud af en kontrakt med Schultz.

"Det er en væsentlig bedre situation nu, og afrapporteringen afspejler ikke helt den status, der har været. Det er nogle lidt gamle elementer, der står i rapporten," siger Martin Wood, it-direktør i Domstolsstyrelsen, til Computerworld.

I august 2019 indgik styrelsen en aftale med Netcompany om projektet, og Statens It-råd har godkendt en ny baseline, som dog ikke nåede at komme med i den nye rapport. Martin Wood understreger, at der i dag er "god fremdrift" i projektet, som efter planen skal være færdig i første halvår af 2021.

It-råd giver rødt lys til syv statslige it-projekter

Domstolsstyrelsens tempo er hæmsko for Karnov-udfordrers planer 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs