ITWatch

Netcompany vinder millionudbud for Københavns Kommune

Københavns Kommune har valgt Netcompany som leverandør af et nyt it-system, der skal bruges til håndtering af opgaver over for hjemløse og socialt udsatte i kommunen. Kontrakten lyder på 88 mio. kr.

Casper Dalhoff/ERH
Foto: Casper Dalhoff/ERH

Endnu et offentligt udbud er landet i opgaveporteføljen hos André Rogaszewski og Netcompany. It-selskabet skal levere et nyt it-system til Københavns Kommune, som skal bruges i håndteringen af kommunaleopgaver med hjemløse og socialt udsatte.

Det skriver Computerworld.

Kommunen havde tre tilbudsgivere at vælge imellem, men Netcompany slog altså de to andre mulige leverandører og løb med kontrakten, der lyder på 88 mio. kr. og løber i otte år. Prisen lander dermed et stykke over den ramme, kommunen havde sat for økonomien i projektet - den ramme lød på 75 mio. kr.

Løsningen, som Netcompany skal levere, skal kunne samle den enkelte borgers plan ét sted og give et samlet overblik over, hvilke forpligtelser kommunen har over for den pågældende borger.

"Løsningen skal sikre, at ledere og medarbejdere oplever en øget kvalitet og lettelse i deres daglige arbejde, samt at borgerne oplever at deres møde med forvaltningen er transparent, koordineret og lovmedholdelig," lyder det ifølge Computerworld fra kommunen.

Det oprindelige udbud kan læses her.

Toldstyrelsen prækvalificerer tre selskaber til millionudbud

Københavns Kommune vil i public cloud: Åbner udbud til over 50 millioner

Professor kritiserer krav til stort it-udbud

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger