ITWatch

Regioner kræver handling fra selskab bag Sundhedsplatformen

De to sjællandske regioner har været til møde med direktør og ejer for selskabet Epic. Her har de krævet, at det omdiskuterede selskab bag Sundhedsplatformen tager en mere aktiv rolle i at få systemet fikset. Det skriver Politiken.

Regionsdirektør i Region Hovedstaden. | Foto: PR/Region Hovedstaden

Selskabet Epic skal spille en større rolle i at få Sundhedsplatformen til at virke, mener topledelsen i de to sjællandske regioner.

Det skriver Politiken.

Regionerne Hovedstaden og Sjælland, som benytter Sundhedsplatformen, har været til møde med Judy Faulkner, som er ejer og chef for selskabet Epic, der står bag platformen. Mødet handlede om, hvordan processen om systemet skal foregå.

"Vi fik givet en besked om, at det er meget vigtigt, det her: Vi har en fælles interesse i, at det bliver en succes, og vi har brug for jeres hjælp til at gøre det," siger Svend Særkjær, regionsdirektør i Region Hovedstaden, til Politiken.

Sundhedsministeren: "Det er ledelsen i regionerne, der skal påtage sig et markant større fælles ansvar"

Lægeformænd er ved at miste tålmodigheden med Sundhedsplatformen 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs