ITWatch

Ny regning på vej til forsinket inddrivelsessystem

Der mangler fortsat en række "væsentlige" udviklingsopgaver, inden Skatteministeriets nye system til at inddrive gæld er klar, lyder det fra Rigsrevisionen. Det er uklart, hvad regningen løber op i.

Gældsstyrelsen har ansvaret for at inddrive gæld, men ansvaret for at udvikle inddrivelsessytemet er forankret i Skatteministeriet. | Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Det nye system til at inddrive gæld driller fortsat Skatteministeriet i en grad, så Rigsrevisionen frygter, at det bliver yderligere forsinket – og at gælden til staten dermed vil fortsætte med at vokse.

Udover problemerne med at koble såkaldte fordringshavere på systemet, så mangler Skatteministeriet fortsat en "række væsentlige opgaver" i forbindelse med selve udviklingen af it-systemet, der hedder PSRM.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs