ITWatch

Systematic-løsning reducerer tidsspild på Rigshospitalet

Opgavesystemet Columna Service Logistics, som er udviklet af danske Systematic, har gennem det seneste år reduceret både stress og tidsspilde blandt Rigshospitalets portører.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Portørerne på Rigshospitalet har gennem det seneste år benyttet Systematics opgavesystem, Columna Service Logistics, hvilket har sparet portørerne for tidsspilde og stress.

Det skriver brancheklyngen welfaretech.dk, hvor Systematic er medlem.

Hvor kommunikation og koordinering af opgaver tidligere foregik telefonisk mellem hospitalets medarbejdere, har portørerne nu fuldt overblik over igangværende og kommende opgaver i det digitale opgavesystem.

Det betyder blandt andet, at portørerne kan gå direkte videre til næste opgave i stedet for først at vende tilbage til vagtstuen for at få opgaven.

"Vores oplevelse med opgavesystemet som arbejdsredskab og ledelsesværktøj er positiv. Der er nærmest ubegrænset mulighed for at skabe overblik over arbejdsgange og opgaver. Derfor ser vi også, at der ligger mange flere muligheder i at benytte systemet til at understøtte arbejdsgange, dokumentere ressourceforbrug og meget mere," siger souschef i servicecentret på Rigshospitalet, Lars Buhl.

Mangelfuld styring af it-projekter plager Forsvarsministeriet

Københavns Kommune åbner for udbud til digitalt parkeringssystem

Alvorlige mangler i it-sikkerheden hos Rigspolitiet og Banedanmark

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger