ITWatch

Løhde forsvarer milliardudgifter til it-konsulenter

På et samråd stod innovationsminister Sophie Løhde på mål for, at statens udgifter til it-konsulenter nærmer sig tre mia. kr., skriver Computerworld.

Foto: /Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Innovationsminister Sophie Løhde (V) forsvarede onsdag på et samråd, at de statslige udgifter til it-konsulenter sidste år nåede 2,9 mia. kr.

Det skriver Computerworld.

Ministeren var indkaldt til samrådet af Socialdemokratiet og fremhævede dels, at man fra 2015 har ændret definitionen af it-konsulenter, så opgørelsesmetoden er anderledes.

Og dels fremhævede Sophie Løhde, at det er naturligt, at staten bruger flere it-konsulenter i takt med digitaliseringen.

"Man kan ikke have tårnhøje ambitioner inden for digitalisering uden at skulle købe sig til de rigtige specialiserede kompetencer ude i byen," påpegede ministeren.

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs