ITWatch

Klage forsinker stort millionudbud yderligere

En stor rammeaftale for levering af servere og storage til kommuner, regioner og staten er blevet udskudt til maj. Forsinkelsen skyldes klage fra tilbudsgiver.

MOB AMB LON/AP/POLFOTO
Foto: MOB AMB LON/AP/POLFOTO

I begyndelsen af februar satte SKI navn på fire leverandører i et udbud om levering af servere og storage til kommuner, regioner og staten. De fire leverandører – Atea, KMD, Proact og Datacon Enterprise Solution – må dog væbne sig med tålmodighed, inden rammeaftalen 50.03 træder i kraft.

Det skriver Computerworld.

På grund af en klage fra en tilbudsgiver er udbuddet, der har en anslået værdi på 700 mio. kr. over to år, først vil træde i kraft fra 15. maj i stedet for den tidligere planlagte dato 1. april.

"På trods af KFLU's (Klagenævnet for Udbud, red.) delkendelse har klager valgt at opretholde klagesagen. SKI vurderer dog på baggrund af delkendelsen, at vi kan fortsætte arbejdet med at implementere aftalen, og vi har derfor påbegyndt processen med at underskrive kontrakterne med de fire tildelte leverandører," lyder det fra SKI ifølge Computerworld.

Rammeaftalen med det formelle navn 50.03 afløser eksisterende udbud på området og bliver derfor den eneste fællesoffentlige rammeaftale for servere og storage.

Kriminalforsorgen forklarer skrinlagt it-projekt

DSB varsler flere it-udbud i år

DSB igangsætter nyt it-udbud til trecifret millionbeløb

Professor dumper styrelse efter 10 års bøvl med it-system

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger