ITWatch

Datatilsynet vokser kraftigt men mangler de rette folk

Datatilsynet er nærved fordoblet i størrelse på bare to år, men halter bagud på ansættelse af centrale medarbejdere. Styrelsen står overfor at flytte.

Foto: PR/Datatilsynet

Datatilsynet er steget til nærved det dobbelte målt på nærved alle parametre. Således er styrelsen, der blandt andet varetager de nye persondatakrav fra maj 2018, gået fra 19 mio. kr. i 2017 til nu at bruge 35 mio. kr. på lønninger til medarbejdere.

"I 2018 har Datatilsynet også brugt ressourcer på internt at sikre, at tilsynet er i stand til at håndtere det nye retsgrundlag og ikke mindst de mange nye opgaver, som Datatilsynet har fået i den forbindelse," skriver styrelsen i sin årsrapport, der netop er sendt ud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs