ITWatch

KMD indgår forlig med kommune efter it-nedbrud

Forliget sætter punktum for sagen mellem Roskilde Kommune og KMD, der begyndte, da et it-system gik ned i foråret, og 82.000 filer blev slettet.

Foto: PR

KMD skal kompensere Roskilde Kommune med 1 mio. kr. som konsekvens af, at kommunen i foråret tabte 82.535 filer, da it-systemet KMD Care gik ned.

Det skriver Computerworld med henvisning til et møderefat fra Roskilde Kommunes økonomiudvalg.

Udover pengene får Roskilde Kommune også et klippekort til en værdi af 1,5 mio. kr., som kan bruges til at købe andre ydelser fra KMD.

"Der skal jo to til en aftale, så den står vi fuldt ud ved. Efter vi fik gjort boet op, så var det her, hvad vi kunne mødes om," siger Christian Harsløf, direktør for social, job og sundhed i Roskilde Kommune, til Computerworld.

Tilbage i foråret talte KMD's adm. direktør Eva Berneke med store bogstaver, da hun kommenterede sagen overfor ITWatch.

"Det er noget, vi tager enormt seriøst og har haft alle vores partnere i gang med at få kigget på, hvordan det kunne ske," sagde hun.

Eva Berneke efter 82.000 slettede filer: Det skal ikke ske – punktum 

Kommune efter KMD-fejl: Det skal ikke ske igen 

Mere fra ITWatch

Mit.dk er et "udstillingsvindue" for Netcompany

Netcompanys visningsklient til Digital Post, Mit.dk, ”fylder meget lidt” i seneste regnskab. Tjenesten skal mere ses som ”et udstillingsvindue for resten af Europa”, lyder det fra Netcompanys direktør, André Rogaczewski.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs