ITWatch

Epic har stadig ikke knækket koden til at håndtere vintertid

Epic's systemer kan ikke håndtere overgangen til vintertid, skriver USA Today. Det er ufatteligt, at elektronik ikke kan håndtere "noget så simpelt", mener amerikansk læge.

Foto: Kristian Brasen/Ritzau Scanpix

Når vi stiller urene en time tilbage i forbindelse med vintertiden, skaber det udfordringer på hospitalerne, der bruger amerikanske Epic's systemer. Systemerne kan nemlig ikke håndtere tidsændringen, og det betyder, at personalet i mange tilfælde bliver nødt til at bruge pen og papir i den time om natten, hvor systemet sættes tilbage.

Det skriver USA Today.

Ifølge den amerikanske læge Mark Friedberg er det ufatteligt, at systemerne ikke kan håndtere, at tiden bliver sat en time tilbage. Han forventer, at elektronik kan håndtere "noget så simpelt" som en tidsændring.

"Ingen er overraskede over vintertiden. De har haft år til at forberede sig. Den eneste overraskelse er, at det ikke er blevet ordnet," siger Mark Friedberg.

En talsmand for Epic, som også står bag den omdiskuterede Sundhedsplatform, siger til USA Today, at selskabet arbejder tæt sammen med kunderne på sundhedsområdet og rådgiver dem i forhold til, hvordan de skal bruge systemerne omkring tidsændringen, og at Epic "hele tiden laver forbedringer og kigger efter muligheder for at forbedre systemet."

Sundhedsplatform har sat forkerte doser på pilleglas

Regionsformand opfordrer til at droppe "skræmmebilleder" af Sundhedsplatformen

Læger oplever mundkurv i forhold til kritik af Sundhedsplatformen

Ny regning venter for Sundhedsplatformen

Minister ser klare fordele i national EPJ-platform

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger