ITWatch

Epic har stadig ikke knækket koden til at håndtere vintertid

Epic's systemer kan ikke håndtere overgangen til vintertid, skriver USA Today. Det er ufatteligt, at elektronik ikke kan håndtere "noget så simpelt", mener amerikansk læge.

Foto: Kristian Brasen/Ritzau Scanpix

Når vi stiller urene en time tilbage i forbindelse med vintertiden, skaber det udfordringer på hospitalerne, der bruger amerikanske Epic's systemer. Systemerne kan nemlig ikke håndtere tidsændringen, og det betyder, at personalet i mange tilfælde bliver nødt til at bruge pen og papir i den time om natten, hvor systemet sættes tilbage.

Det skriver USA Today.

Ifølge den amerikanske læge Mark Friedberg er det ufatteligt, at systemerne ikke kan håndtere, at tiden bliver sat en time tilbage. Han forventer, at elektronik kan håndtere "noget så simpelt" som en tidsændring.

"Ingen er overraskede over vintertiden. De har haft år til at forberede sig. Den eneste overraskelse er, at det ikke er blevet ordnet," siger Mark Friedberg.

En talsmand for Epic, som også står bag den omdiskuterede Sundhedsplatform, siger til USA Today, at selskabet arbejder tæt sammen med kunderne på sundhedsområdet og rådgiver dem i forhold til, hvordan de skal bruge systemerne omkring tidsændringen, og at Epic "hele tiden laver forbedringer og kigger efter muligheder for at forbedre systemet."

Sundhedsplatform har sat forkerte doser på pilleglas

Regionsformand opfordrer til at droppe "skræmmebilleder" af Sundhedsplatformen

Læger oplever mundkurv i forhold til kritik af Sundhedsplatformen 

Ny regning venter for Sundhedsplatformen 

Minister ser klare fordele i national EPJ-platform 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs