ITWatch

Kombit peger på fire leverandører i stort udbud

Fire leverandører er blevet prækvalificeret i et Kombit-udbud om en kontrakt på 500 mio. kr.

Foto: Kombit

Kombit har prækvalificeret fire leverandører til sit store udbud om driften af Serviceplatformen, skriver Computerworld.

Der er tale om:

  • DXC Technology Danmark med støtte fra DXC Skandihealth.
  • IBM Danmark.
  • NNIT med Miracle som underleverandør.
  • Systematic med Netcompany som underlevandør.

Kontrakten har en værdi på 500 mio. kr.

Det er anden gang, Kombit gennemfører et udbud, fordi der kun var et enkelt unavngivent selskab som bød ved det første udbud.

"Siden vi tog udbuddet af igen, har vi haft en snak med markedet og leverandørerne. Vi har skulle høre, hvad de mente skulle justeres. Det har ligget os meget på sinde at forsøge at imødekomme de ønsker, de har haft til justeringer, der ville gøre udbuddet mere attraktivt," siger Inge Speiermann-Vognsen, markeds- og innovationschef hos Kombit, til Computerworld.

Siden 2013 har Serviceplatformen været drevet af Systematic. Det er en central platform i den kommunale it-infrastruktur, fordi den binder forskellige fag- og kildesystemer sammen.

Kombit forudser mangel på leverandører som problem i fremtiden

Kombit på vej med nyt udbud til 500 mio. kr.  

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs