ITWatch

Kunøe: Må acceptere politiske udmeldinger

Bestyrelsesformand og storaktionær i Atea, Ib Kunøe, kalder Moderniseringsstyrelsen udmelding om at sætte samhandlen med selskabet i bero for mystisk.

Foto: Scanpix

En masse mystiske ting. Sådan beskriver bestyrelsesformand og storaktionær i Atea, Ib Kunøe, situationen, efter selskabet tidligere på ugen blev dømt skyldig i bestikkelsessagen ved Retten i Glostrup.

Det skriver Berlingske Business.

De mystiske ting i Ib Kunøes optik omhandler blandt andet Moderniseringsstyrelsens beslutning om at sætte alle fællesstatslige aftaler med det bestikkelsesdømte it-selskab Atea i bero.

"Moderniseringsstyrelsens udmeldinger og alt sådan noget," siger Ib Kunøe, da Berlingske spørger, hvilke mystiske ting han tænker på.

"Atea har jo certificeret sig og brugt tre år på alt muligt, så det kommer ikke som nogen overraskelse, men det er jo nogle politiske udmeldinger, som man jo må acceptere," siger Ib Kunøe til Berlingske, hvor han henviser til koncernchef i Atea, Steiner Sønsteby for yderligere kommentarer.

Ifølge retsbogen drøftede adm. direktør Morten Felding en rejse til Dubai, der spiller en central rolle i bestikkelsessagen, med Ib Kunøe og Steinar Sønsteby, men bestyrelsesformanden afviser overfor Berlingske, at turen blev diskuteret med ham.

Atea-konkurrent: Bestikkelsesdom får betydning for markedet 

Efter historisk bestikkelsesdom: Nye straffesager kan være på vej mod Atea-folk 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs