ITWatch

Her er erfaringer for kodeks for leverandørsamarbejde med det offentlige

Der skal være et bedre samarbejde mellem det offentlige og private it-selskaber, og det har et kodeks fra Statens IT-råd skullet sikre i to år. Nu det blevet testet om kodekset er anvendeligt. Fire projekter bliver foregangseksempler.

Det fungerer i store træk godt. Sådan lyder det i en undersøgelse om det kodeks, Statens IT-råd har forfattet tilbage i 2016, som har skullet skabe gode rammer for samarbejdet mellem det offentlige og private it-selskaber.

Både kunder og leverandører har det godt med kodekset, lyder det i en meddelelse fra Digitaliseringsstyrelsen, efter man har gennemført en undersøgelse af området. Kodekset indeholder en række principper for det gode samarbejde mellem offentlige myndigheder og it-leverandører. Nu er der gennemført en række interviews med en række statslige myndigheder og it-leverandører.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

It-leverandør kritiserer offentlige indkøb

Det offentlige er for dårlige til at leve op til deres egne intentioner om at foretage grønne indkøb, mener flere virksomheder, der i følge dem selv står klar med produkterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs