ITWatch

Medie: Region Hovedstaden vil outsource hele it-infrastrukturen

Version2 er i besiddelse af interne overvejelser fra Region Hovedstaden, der viser, at man overvejer stor outsourcing af it-infrastruktur.

Region Hovedstaden kan være på vej i en kraftig outsourcing af sin it-infrastruktur.

Det skriver Version2.

Manøvren fremgår af en intern præsentation, som Version2 er kommet i besiddelse af, og som i detaljer forklarer tankerne og fordelene bag outsourcingen i Region Hovedstaden.

Torben Dalgaard, der er direktør i Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) bekræfter manøvren over for mediet og siger:

"Det er rigtigt, at vi pt. undersøger mulighederne for at source."

Outsourcingen skal omfatte al infrastruktur og al teknisk support, som skal sendes ud i hænderne på private leverandører.

Men om man gør det er ikke endeligt afgjort, siger Dalgaard over for Version2. Beslutningen ventes at blive taget over sommeren eller i efteråret.

Sundhedsplatformen kan koste Rigshospitalet millioner

Direktør erkender: Vi er ikke nået i mål med Sundhedsplatformen 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs