ITWatch

Kombit dropper udbud på 500 millioner

Et udbud om drift af Serviceplatformen med en værdi på 500 mio. kr. bliver grundet lav interesse fra it-selskaberne stoppet.

Mikkel Tang Hedegaard. | Foto: PR / Kombit

Den fælleskommunale indkøbsorganisation Kombit har valgt at sætte et udbud om drift af Serviceplatformen de næste 10 år på pause.

Det skriver skriver Computerworld.

Driften af platformen, der siden 2013 har ligget hos Systematic, har ikke vakt den store interesse hos eventuelle bydere på opgaven. Kun et enkelt og unavngivet selskab har budt ind på opgaven.

"Og det er ikke tilfredsstillende i forhold til konkurrencen i markedet, og derfor går vi nu ud i en ny markedsdialog," siger Mikkel Tang Hedegaard til Computerworld og tilføjer, at han ikke kan sige noget om, hvad det betyder for tidsplanen for udbuddet.

Udbuddet, som har en samlet værdi på 500 mio kr. og var sat til at løbe seks år med en option på fire gange et år, bliver nu justeret for at tiltrække flere bydere. Serviceplatformen bruges til at styre data mellem forskellige systemer lige fra kommunerne til ATP Udbetaling.

Ministeren står vagt om omdiskuteret leverandør af valg-it

Dansk Erhverv vil kunne søge aktindsigt hos Kombit

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs