ITWatch

Stor interesse for Mitid-udbud

Digitaliseringsstyrelsen melder om betydelig interesse for udbuddet på Mitid.

Nemid skal erstattes af et system med navnet Mitid.

Digitaliseringsstyrelsen har afholdt et informationsmøde for interesserede om det kommende Mitid-udbud, der skal erstatte det Nemid, vi kender i dag.

Den 4. januar 2018 var knap 50 repræsentanter fra 10-15 leverandører samlet til det første orienteringsmøde, skriver styrelsen.

"På mødet fik de fremmødte leverandører en kort indføring i udbuddet, partnerskabet bag udbuddet, kontraktens hovedaktører og den overordnede tidsplan for udbudsforløbet," skriver styrelsen i en meddelelse. Herefter gennemgik man hvordan man som tilbudsgiver "bruger det elektroniske udbudssystem."

Udbuddet er et udbud med forhandling, hvor første skridt er, at interesserede leverandører kan forsøge at blive prækvalificeret. Her er fristen for ansøgning om prækvalifikation er den 17. januar 2018.

"Partnerskabet bag MitID forventer at prækvalificere fire leverandører, som efter en forhandlingsrunde kan afgive et indledende tilbud, " skriver styrelsen.

 

 

Nets arbejder på at vinde nyt udbud til 900 mio. kr. 

NNIT vinder udbud om elektronisk identifikation 

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs