Styrelse investerer 90 millioner i it-satsning og skal masseansætte

Landbrugsstyrelsen opmander sin it-afdeling med 40 nye stillinger og investerer stort beløb på ny it-strategi.
Flere af Landbrugsstyrelsen nye projekter skal gøre brug af data fra landbrugsmaskiner og satellitbilleder. | Foto: Colourbox
Flere af Landbrugsstyrelsen nye projekter skal gøre brug af data fra landbrugsmaskiner og satellitbilleder. | Foto: Colourbox

40 nye it-medarbejdere og en investering på 90 mio. kr. Det er tallene bag en større it-satsning i Landbrugsstyrelsen. Det skriver Computerworld.

Pengene investeres i en række større it-projekter, der frem mod 2020 skal resultere i forventede gevinster på 203 mio. kr.

"Det skyldes, at vi ved siden af driften skal bygge 11 nye store projekter, som kommer til at køre over de næste fire år. Ved siden af det kommer også EU’s nye reformer, så det er også et stort spor," siger Franci Johansen, konstitueret underdirektør i Landbrugsstyrelsens it-organisation.

Det betyder, at it-organisationen i løbet af de kommende år vil vokse fra 100 til 140 medarebjdere. Samtidig har Statens IT overtaget en række driftsopgaver fra styrelsen, hvilket har resulteret i at 28 medarbejdere er blevet overflyttet.

Digitaliseringsstyrelsen udskyder register med et år 

Der er milliarder af gode grunde til at høre om offentlige udbud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Foto: Sentia/pr

EU skruer op for energikrav til datacentre

Nyligt vedtagne EU-regler pålægger nye danske datacentre at skulle undersøge og udnytte tilkobling til de danske fjernvarmenet. Flere krav lurer allerede i horisonten, bekræfter chefforhandler.

For abonnenter

Læs også