ITWatch

Udbudsdag giver mindre virksomheder mulighed for at gøre sig gældende

Det er både en fordel for kunder og leverandører at være med til et udbudsarrangement, som det, der løber af stablen i dag hos IT-Branchen. Det fortæller SKI og NNIT, som begge vil være til stede for at tale om det offentliges udbud for 2018.

Børsbygningen i København danner ramme om dagens arrangement, hvor de private leverandører kan få et indblik i, hvilke udbud det offentlige barsler med i 2018. | Foto: /ritzau/Niels Hougaard

Det er et særskilt mål for den offentlige indkøber SKI at gøde jorden for flere mindre virksomheder i sine udbud, når direktør Signe Lynggaard Madsen i dag tropper op til interesseorganisationen IT-Branchens såkaldte Udbudsoverblik.

Arrangementet finder sted i Københavns gamle børsbygning, hvor offentlige myndigheder vil præsentere kommende udbud for en række private it-leverandører, så de kan forberede sig på krav, tidsplaner og finde ud af, hvilke udbud, der passer til dem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs