ITWatch

Udbudsdag giver mindre virksomheder mulighed for at gøre sig gældende

Det er både en fordel for kunder og leverandører at være med til et udbudsarrangement, som det, der løber af stablen i dag hos IT-Branchen. Det fortæller SKI og NNIT, som begge vil være til stede for at tale om det offentliges udbud for 2018.

Børsbygningen i København danner ramme om dagens arrangement, hvor de private leverandører kan få et indblik i, hvilke udbud det offentlige barsler med i 2018. | Foto: /ritzau/Niels Hougaard

Det er et særskilt mål for den offentlige indkøber SKI at gøde jorden for flere mindre virksomheder i sine udbud, når direktør Signe Lynggaard Madsen i dag tropper op til interesseorganisationen IT-Branchens såkaldte Udbudsoverblik.

Arrangementet finder sted i Københavns gamle børsbygning, hvor offentlige myndigheder vil præsentere kommende udbud for en række private it-leverandører, så de kan forberede sig på krav, tidsplaner og finde ud af, hvilke udbud, der passer til dem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs