ITWatch

Offentlig it

Her vil de it-professionelle helst arbejde

Konkurrencen blandt de store it-servicevirksomheder er hård om at tiltrække de rette medarbejdere. Dansk børsnoteret virksomhed tager toppen. Og det er ikke et højt lønniveau, der fylder mest i bevidstheden, når de it-professionelle sonderer arbejdsmarkedet.

Sådan vil en storkonflikt ramme it-systemerne i det offentlige

Strejke og lockout er indtil videre udsat, men kommer den, vil den ramme det offentlige hårdt, hvor både Moderniseringsstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen har et it-beredskab klar. Samtidig fortæller en privatejet leverandør, at det også indirekte vil påvirke dem.

SDU investerer trecifret millionbeløb i robotter

Syddansk Universitet vil med ny trecifret millioninvestering styrke universitetets position inden for robotforskning i Danmark. "Det er vigtigt, at vi som universitet er banebrydende," lyder det fra institutleder på SDU Kasper Hallenborg.

"Dette er det største problem i it-branchen lige nu"

Terma må søge udenlands efter arbejdskraft, forklarer selskabet i dag og opretter landekontor i USA for at hente udviklere. Og det gælder hele tech-industrien, siger IT Branchen, der mener, at uddannelsesløft er kommet for sent.

Hackere kan bruge lyskryds som bagdør til offentlig it

Som en del af digitaliseringen af den offentlige infrastruktur bliver et stigende antal lygtepæle i dag koblet til internettet, men lygtepælene sikres ikke ordentligt. Hackere kan bruge dem til at skaffe sig adgang til det offentliges it-systemer, lyder kritikken.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger