ITWatch

Offentlig it

Udbudsadvokat: SKI kunne have været mere grundige

SKI kunne have være bedre forberedt i forbindelse med to nu annullerede it-udbud, lyder det fra it-advokat. "Man har måske spildt nogens tid på at gøre det sådan her," siger han, der understreger, at SKI har stået i et dilemma.

Statsrevisor retter hård kritik mod Datatilsynet

Datatilsynet gør det ikke godt nok. Sådan lyder det fra Statsrevisorerne efter en ny beretning om myndighedernes mangelfulde datahåndtering. Et af problemerne kan være, at Datatilsynet prioriterer sine ressourcer forkert ved at føre for stivnakkede tilsyn, lyder kritikken.

Dansk Bibliotekscenter: "Det har været turbulent år"

Bibliotekernes it-leverandør Dansk Bibliotekscenter har det seneste år været en del af en transition, hvor staten skulle købes ud. Det har været hårdt, fortæller direktøren, men det har ikke påvirket årets økonomiske resultat.

IBM Danmark melder om første fremgang i omsætningen i årevis

IBM Danmark, der er et af landets største it-selskaber, oplever for første gang i mange år en fremgang i selskabets omsætning. Efter flere års udfordringer har den gennemgribende digitalisering endelig sat sig i det store milliardselskabs forretningsresultater. Til gengæld gør coronakrisen udsigterne for fremtiden uklare for selskabet.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger