ITWatch

Offentlig it

Atea udvalgt til Ski-ordre på trekvart milliard

For under en uge siden kom Atea med et skuffende regnskab, men nu kan it-selskabet glæde sig over at være udvalgt som en blandt flere leverandør på en rammeaftale om it-drift under Ski. (Opdateret. kl. 9.46)

LA ude af budgetforlig efter splid om Sundhedsplatformen

Endnu et parti er ude af budgettet for næste år i Region Hovedstaden. I starten af september trak DF og K sig, fordi de ikke ville acceptere, at it-systemet Sundhedsplatformen er kommet for at blive. Nu siger også LA farvel og tak. (Rettet)

Må vi høre din mening?

På ITWatch har du mulighed for, at få din holdning til væsentlige emner ud til it- og telebranchen.

Kritik af nyt it-system til ejendomsvurderinger

Skattemyndighederne er snart klar med et nyt it-system til ejendomsvurderinger, men systemet møder allerede kritik fra flere sider. Det nye system er dog langt bedre end det gamle, lyder det fra skatteministeren.

Regeringen vil have Danmark med i digitalt netværk

For at fastholde positionen som et af verdens mest digitaliserede lande vil regeringen have Danmark med i det såkaldte Digital 7-netværk. Det er et samarbejde mellem de mest avancerede lande inden for offentlig digitalisering.

Professor efterlyser mere sikkerhed i Mitid-udbud

Udbuddet om den centrale digitale infrastruktur, Mitid, mangler krav om, hvad leverandørerne sikkerhedsmæssigt skal levere, advarer professor Søren Lauesen. Digitaliseringsstyrelsen afviser kritikken.

Tvivl om regionernes fremtid er gift for it-branchen

Markedet bremser op for indkøb af langsigtede it-løsninger til regionerne, når man politisk diskuterer helt at nedlægge dem. Det siger storleverandør til regionerne EG, der frygter en totalombremsning for markedet. (Rettet: Johnny Iversens titel er korrigeret)

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger