ITWatch

Offentlig it

Værdien af it-kontrakter falder

Kontrakter for storstilede it-projekter bliver mindre og mindre. Nye tal fra IT Branchen viser, at de er faldet 20 pct., og det er et udtryk for et nyt marked, skriver IT Branchen.

Fortsat bøvl med Sundhedsplatformen efter opdatering

En opdatering af Sundhedsplatformen skulle gøre det muligt at vise røntgenbeskrivelser, men de strander. Samtidig har opdateringen skabt risiko for forsinkede operationer og fejlmedicinering, skriver Dagens Medicin.

Regeringen vil digitalisere bedre og fjerne byrder for milliarder

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) er klar med et udspil, der skal fjerne administrative byrder for 2,6 mia. kr. Hvis han kan finde flertal for de i alt 42 initiativer, vil regeringen have fjernet byrder for 3,8 mia. kr. i denne valgperiode. Men det står allerede nu klart, at ikke alle initiativer er politisk flyvedygtige.

Datatilsynet har endnu ikke sendt en eneste GDPR-sag afsted til politiet

Selvom det et par gange er blevet varslet, at Datatilsynet snart er klar til at stange de første GDPR-bøder ud, er der ikke sket noget endnu. "Vi har rigtig mange sager, og med fem mand, der behandler sager om brud på persondatasikkerheden, vil der være noget behandlingstid," lyder det fra tilsynschef.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger