ITWatch

Offentlig it

Statsrevisor: "Det overrasker mig at man ikke har ryddet hurtigere op"

Efter kritisk rapport fra Rigsrevisionen om mangler i offentlige it-systemer, der gør det muligt for statsansatte at svindle med offentlige midler, undrer statsrevisor sig over, at ministerierne ikke fik lukket muligheder for svindel, allerede efter sagen om svindel i Socialstyrelsen kom frem for mere end to år siden.

Manglende kontrol i offentlige it-systemer muliggør ny Britta-sag

Offentligt ansatte kan udnytte huller i centrale it-systemer og fakturere indkøb og godkende rejseudgifter uden tilstrækkelig kontrol, konkluderer Rigsrevisionen i ny rapport. I 2019 blev offentlige indkøb for over 220 mio. kr. gennemført uden nødvendig kontroltjek.

Atea vinder millionudbud

Atea er blevet valgt som leverandør af it-services til Skatteforvaltningens cirka 13.000 medarbejdere.

Opdatering af it-system hæver prisen på nye biler

Motorstyrelsens it-system er ikke klart til at håndtere de nye bilafgifter. Det betyder, at forhandlere og købere kan se frem til at skulle betale en overpris, der først returneres senere på året, når it-løsningen er opdateret.

Her er årets mest læste historier på ITWatch

Coronakrise, virksomhedshandler, fyringer og offentlige it-projekter er temaet i nogle af de historier, som er blevet mest læst på ITWatch i løbet af 2020. Her får du overblikket over de 20 mest læste historier i det seneste år.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger