ITWatch

Offentlig it

Her er opgaverne for den nye digitaliseringsdirektør

Rikke Zeberg har efter fem år i Digitaliseringsstyrelsen overtaget direktørposten - og nu er hun klar til at melde ud om sin rolle. Fokus er et andet end under Lars Frelle, hun er en anden type, og der venter hende enorme opgaver.

Nu bliver sundhed digitalt

Sundhedsministeriet, Danske Regioner og KL lancerer i dag ny digital strategi for sundhed. Initiativerne skal gøre livet lettere for både borgere og for ansatte i sundhedsvæsenet.

Teknologipagt er lige på trapperne

Regeringen barsler snart med et initiativ, der skal samle uddannelsesinstitutioner og virksomheder for at få flere til at læse tekniske og natuvidenskabelige udannelser.

Digitaliseringsstyrelsen: Frelle kan agere brobygger

Lars Frelle-Petersens afgang fra Finansministeriet til DI begrædes af efterfølgeren på hans forrige post som chef for Digitaliseringsstyrelsen, men hun venter, at Frelle kan bygge bro mellem det private og offentlige.

Region om persondatalov: Vi får ikke nogen hjælp

Der findes ingen drejebog for, hvordan offentlige myndigheder som de danske regioner skal kontrollere, at deres databehandlere overholder gældende lov. Det betyder, at myndighederne ubevidst risikerer at forbryde sig mod Persondataloven.

Minister: Slå myten om nørder ihjel

Flere tekniske kræfter i det danske erhvervsliv kræver en indsats fra industrien selv, siger uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V) til DI Digitals nytårskur.

Året hvor digitalisering kom ind på middagsbordet

Det vil kræve handling og vilje fra både politisk hold og fra virksomhederne selv, hvis Danmark skal placere sig som vinder i det digitale kapløb. Det siger formand André Rogaczewski i sin åbningstale ved DI Digitals nytårskur.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger