ITWatch

KMD og NEC indgår international SAP-aftale

KMD, NEC og SAP Danmark har netop indgået aftale om at implementere SAP S/4HANA i omkring 100 af NEC Groups virksomheder i cirka 40 lande verden over for et trecifret millionbeløb.

Ruth Wisborg er executive vice president og chef for digital transformation services i KMD. | Foto: KMD / PR

I et internationalt projekt til en værdi af et trecifret millionbeløb skal danske KMD implementere en standardiseret, men omfattende og kompleks SAP-løsning tilpasset de mange love og regler i de regioner, NEC driver forretning. Det oplyser KMD i en pressemeddelelse.

”Jeg ser frem til at bringe vores indgående viden om SAP-implementering ud til mere end 100 NEC-ejede virksomheder internationalt. Vi har en mangeårig erfaring med at tilpasse SAP-skabeloner til individuelle behov i den offentlige og private sektor,” siger Ruth Wisborg, executive vice president og chef for digital transformation services i KMD i meddelelsen.

For KMD’s japanskbaserede ejere NEC, der købte KMD i 2019, giver det god mening, at man har indgået et samarbejde med KMD og SAP Danmark om at implementere SAP-løsningen med lokale tilpasninger.

”Vi kommer til at få betydelige effektivitetsgevinster ved at flytte mere end 100 NEC Group-virksomheder over på den samme SAP-skabelon. Projektet, hvor vi kan drage fordel af KMD’s betydelige viden på området, underbygger indsatsen for at nå NEC’s Mid-Term Management Plan 2025,” siger Aoyama Asako, CFO i NEC’s Global Business Unit i meddelelsen.

Også i SAP er Jørn Jacobsen, Managing Director i SAP Danmark, glad for partnerskabet, som han kalder ”en vigtig milepæl”.

KMD: Kommunernes krav til grøn it står stille

Kombit-direktør: Monopolbruddet på offentlig it er tæt på at være i mål

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs