ITWatch

ITWatch går Tæt På i ny serie

ITWatch går endnu en gang Tæt På den danske tech-branche i en ny artikelserie, hvor vi kommer helt ind i maskinrummet hos fem udvalgte virksomheder. Vi dækker selskaberne indgående en uge af gangen, og vi skyder serien i gang med et indblik i Visma-koncernen.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Julen nærmer sig, og på ITWatch vil vi gerne give vores læsere en tidlig julegave.

I denne uge skyder vi nemlig en ny, storstilet artikelserie i gang, hvor vi går Tæt På fem udvalgte tech-selskaber.

Vi kommer vidt omkring, og vi vil gå tæt på både direktører og medarbejdere, sidde med til strategimøder og meget andet. Kort og godt kommer vi helt ind i maskinrummet hos virksomhederne, så du som læser får et unikt indblik i de enkelte selskaber.

Det er ikke første gang, at ITWatch går Tæt På. Vi gjorde det også, inden der var noget, der hed coronakrise og testkøer. Dengang besøgte vi Proactive, Unit IT, Itelligence, Systematic, DXC og KMD – du kan læse alle artiklerne her.

Denne gang starter vi hos Visma, og i det nye år går vi tæt på Globalconnect, IBM, Dubex og Trifork.

Vi glæder os til at præsentere artiklerne for dig. God læselyst!

Mange hilsner,

Redaktionen

ITWatch går Tæt På: Læs alle historierne her 

Kom tæt på Proactive 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs