ITWatch

NNIT venter lavere indtjeningsmargin efter ny Novo-aftale

NNIT nedjusterer selskabets forventninger til indtjeningsmarginen før særlige poster.

Foto: NNIT/PR

NNIT forlænger en eksisterende aftale med Novo Nordisk med yderligere fem år fra 1. juli 2021 og nedjusterer i den forbindelse selskabets forventninger til indtjeningsmarginen før særlige poster.

Det meddeler NNIT tirsdag eftermiddag.

It-selskabet venter nu en indtjeningsmargin før særlige poster på "omkring" 5 pct. mod tidligere 6-7 pct. Omsætningsvæksten eksklusive nye opkøb ventes fortsat at lande på 1-4 pct.

Den forlængede aftale udgør ifølge NNIT et "middelstort" trecifret millionbeløb. Sammenlignet med den tidligere aftale, der ville være udløbet ved udgangen af 2022, vil den nye kontrakt mindske omsætningsbidraget og lønsomheden fra Novo Nordisk indenfor de pågældende services, skriver NNIT.

Selskabet oplyser videre, at de services, som skal ydes til Novo, er inden for et område, der oplever generelt pres på marginerne.

"Vores samarbejde fortsætter med at modnes og næste generation af infrastrukur-services bliver tilføjet til porteføljen af infrastruktur-services, som vi tilbyder i dag. Novo Nordisk er forsætter med at være NNIT's største kunde, og vi er stolte af at være deres strategiske partner i forhold til it-services," udtaler Ricco Larsen, senior vice president for Life Science hos NNIT, i meddelelsen.

Mere fra ITWatch

Storbritannien ser fald i fintech-investeringer

Efter et årti med massive investeringer i fintech-startups vender investorerne sig nu mod mere sikre investeringer, antyder ny analyse. Færre penge bliver rejst i tidligere runder, mens antallet af nystiftede fintech-selskaber daler, viser analysen.

Fibia ruller ind i Vordingborg

Internetudbyderen har et mål om at tilbyde internet til andelshaverne i de to virksomheder, der ejer Fibia, inden udgangen af 2023. Nu graver de kabler ned i Vordingborg.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs