ITWatch

Tryg indgår stor it-aftale med Atea om digital udvikling

Atea har landet en aftale med forsikringskoncernen Tryg, der løber de næste fem år. Aftalen har en værdi på næsten 400 mio. kr.

Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Forsikringskoncernen Tryg har indgået en aftale med Atea om it-leverancer til en værdi af næsten 400 mio. kr. over de næste fem år.

Det oplyser Tryg til Ritzau Finans.

Aftalen med Atea indebærer blandt andet etablering af digitale arbejdspladser, som er gearet til fremtidens arbejdsmodel med større fleksibilitet og behov for et set up, der gør det nemt, sikkert og effektivt at arbejde både fra distancen og kontoret, for eksempel i form af øget automatisering af it-support med robot-teknologi og flere selvbetjeningsmuligheder.

Derudover indeholder kontrakten ydelser som levering og servicering af al hardware, udvikling af it-platformen samt supportering af mødefaciliteter med mere.

Hos Tryg lægger koncerndirektør Lars Bonde særlig vægt på, at selskabet får en it-platform, der er ens for alle forsikringskoncernens 5000 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge – lige fra computerudstyret til it-supporten, som kan kommunikere med selskabets medarbejdere på deres modersmål på alle tre markeder.

"Det seneste år har vi fået vished for, at vores forretning sagtens kan fungere, selv om medarbejderne i vidt omfang arbejder hjemmefra. Nu sætter vi yderligere tryk på digitaliseringen, fordi vi gerne vil integrere teknologi så meget som muligt, når det giver mening for medarbejderne. Det er et meget vigtigt område for virksomhedens fremtid," siger Lars Bonde og understreger, at Tryg trods millioninvesteringen fortsat har stort fokus på at have en lav omkostningsprocent.

Atea om manglen på mikrochips: Krisen er kun lige begyndt

Ib Kunøe køber 427.000 aktier i Atea 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs