ITWatch

Elektronikkæder melder om pres på vareforsyningerne

Allerede nu kan flere af de store elektronikkæder se, at danskernes julegaveønsker ikke nødvendigvis kommer til at ligge i tilstrækkeligt antal på hylderne op til jul.

Foto: René Schütze

Selvom vi dårligt har sagt goddag til sommeren, er der allerede nu bekymring i detailhandlen for, at danske forbrugere skal gå tomhændet hjem fra julegaveindkøb.

Virksomhederne kæmper i øjeblikket med månedlange forsinkelser og mangel på varer, og presset på de globale forsyningskæder ser ifølge flere aktører ud til at kunne vare helt frem mod jul.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Anja Monrad får ny topstilling i Dell

Fremover skal danske Anja Monrad stå i spidsen for Dells forretning i Vesteuropa. Hun kommer fra en stilling som direktør for Øst- og Centraleuropa i samme selskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs