ITWatch

Jyske Bank hæver Netcompany kursmål til 600 kr. fra 550 kr.

Forud for Netcompanys regnskab for tredje kvartal hæver Jyske Bank kursmålet.

Netcompanys adm. direktør André Rogaczewski. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Kursmålet Netcompany-aktien er fredag blevet hævet til 600 kr. fra tidligere 550 kr. af Jyske Banks analytiker Anders Haulund Vollesen, der fortsat har en købsanbefaling på aktien.

I en analyse forud for Netcompanys regnskab for tredje kvartal uddyber Jyske Bank-analytikeren, at han venter, at Netcompanyes høje organiske vækstrater bør kunne fastholdes længe endnu.

Han venter også, at vækstraterne vil fortsætte i Danmark i tredje kvartal, fordi Netcompany har vunder flere større nye ordrer blandt andet hos Toldstyrelsen, Skatteministeriet og Udlændingestyrelsen.

Derudover ser han et betydeligt vækstpotentiale på markederne i udlandet.

"Netcompanys fokuserede og omkostningslette forretningsmodel sikrer desuden en vedvarende høj profitabilitet sammenlignet med konkurrenterne, og vi ser potentiale for kursstigninger uden ledsagelse af yderligere multipelekspansion," skriver Anders Haulund Vollesen.

For 2020 venter Netcompany en organisk vækst i lokal valuta på 18-20 pct., som Jyske Bank-analytikeren venter vil blive fastholdt i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal.

"Konsensus ligger dog i øjeblikket på 18 pct., og skulle Netcompany derfor justere vækstforventningerne en lille smule ned for 2020 – særligt på grund af midlertidige covid-19-effekter – burde dette ikke fremkalde den store reaktion i markedet," skriver han.

Ifølge data fra Bloomberg har fire analytikere en købsanbefaling på aktien, mens fire har en holdanbefaling og en enkelt har en salgsanbefaling.

Fredag den 6. november offentliggør Netcompany regnskab for tredje kvartal.

Aktien falder fredag morgen 0,4 pct. til 535,50 kr. på fondsbørsen i København.

Netcompany vil genbruge erfaringer fra Danmark i norsk smitteapp

Store it-selskaber dykker i popularitet hos højtuddannede tech-ansatte 

Mere fra ITWatch

Pleo henter ny salgsdirektør

En ny salgsdirektør er hentet til fintech-virksomheden Pleo som en del af ambitionen at nå en mio. brugere inden for de næste fire år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs