ITWatch

Atea: Vores ordremiks er noget anderledes end det plejer

Den nye virkelighed under coronavirussen hærgen påvirker forretningen hos Danmarks største leverandør af it-infrastruktur Atea.

"Hjemmearbejdspladser og videokonference-løsninger fylder rigtig meget nu, men samtidig er der store virksomheder, der har udskudt en række investeringer," lyder det fra adm. direktør Kathrine Forsberg. Foto: Atea/PR

Med et væld af medarbejdere i danske virksomheder der arbejder hjemme på grund af coronavirussen, ser efterspørgslen markant anderledes ud end normalt hos Atea, skriver Computerworld.

Coronavirussens udbredelse betyder, at Danmarks største leverandør af it-infrastruktur oplever en stigende efterspørgsel på bestemte produkter, mens kunder samtidig har sat andre it-projekter på pause.

"Vores ordremiks er noget anderledes, end det plejer. Hjemmearbejdspladser og videokonference-løsninger fylder rigtig meget nu, men samtidig er der store virksomheder, der har udskudt en række investeringer," siger adm. direktør Kathrine Forsberg, der har været på posten siden begyndelsen af året, til Computerworld.

Atea har hjemsendt flertallet af medarbejderne, men der er blandt andet fortsat ansatte at finde på selskabets lager i Taastrup, som sender hardware-udstyr afsted til kunderne.

ITB opfordrer medlemmer til at bidrage med digitale hjælpepakker

Coronavirus skaber stor usikkerhed hos Atea

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger