ITWatch

Atea-topchef: Den danske forretning skal fylde mere i koncernen

Ateas danske forretning skal om et par år fylde 30 pct. af den samlede omsætning i koncernen, lyder det fra topchef Steinar Sønsteby i et interview med Computerworld.

Foto: Niels Ahlmann Olesen / Ritzau Scanpix

Den danske del af Atea skal fremover fylde mere i Atea-koncernen, mener koncernchef Steinar Sønsteby.

Det skriver Computerworld.

Meldingen kommer i forbindelse med selskabets kvartalregnskab for årets andet kvartal, hvor Atea ender i status quo på toplinjen i forhold til samme periode sidste år, men taber 30 mio. kr. på bundlijen.

På den korte bane er det planen, at Atea skal vækste omsætningen og lande et postivt resultat i tredje kvartal af 2019, mens den langsigtige mål er, at Danmark skal fylde mere i Ateas samlede forretning.

"Jeg har to ambitioner og forventninger til mine danske kollegaer. Det ene er, at vi kommer tilbage og vokser hurtigere end markedet. Det andet er, at vi evner at bygge mere kundeværdi og mere kompetence i selskabet. Der har den danske forretning masser at hente fra Norge, Sverige og Finland, som har arbejdet med det i de seneste par år," siger Steinar Sønsteby til Computerworld.

Koncerndirektøren forventer, at den danske forretning vil vokse hurtigere end både markedet og resten af Atea, lyder det. I dag fylder den danske forretning 23 pct. af hele Ateas omsætning, og målet er, at den i løbet af et par år skal fylde omkring 30 pct.

Atea stabiliserer toplinjen i andet kvartal

Landsretten skærper dom i Atea-sag

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger