ITWatch

It-selskab kæmper fortsat med milliontab

Der er fortsat røde tal på teknologiselskabet Infocares bundlinje efter flere år med underskud og en direktør-udskiftning.

Foto: Infocare Services / PR

Norske Infocares danske datterselskab kommer ud med endnu et millionunderskud. Tilbage i 2017 lød det fra daværende topchef, at man ventede vækst, men den drøm er altså fortsat ikke blevet til virkelighed, viser et nyt regnskab.

Hovedaktiviteten for Infocare er at yde teknologiservice til private og offentlige virksomheder i Danmark –  herunder teknisk hardware, service og installation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Anja Monrad får ny topstilling i Dell

Fremover skal danske Anja Monrad stå i spidsen for Dells forretning i Vesteuropa. Hun kommer fra en stilling som direktør for Øst- og Centraleuropa i samme selskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs