ITWatch

Leverandører

Ateas adm. direktør holder hånden over dansk landechef

"Morten og jeg kommer til at stå det her igennem sammen," slår Ateas øverste chef fast med henvisning til den danske landechef Morten Felding. Sagen om bestikkelse har kostet Atea 10 mio. kr. i bøde, mens den øverste ledelse indtil nu er gået fri.

Atea-dømt accepterer straf

En af de dømte i Atea-sagen har efter nogle ugers betænkningstid besluttet sig for ikke at anke sin dom. En anden har valgt at anke.

Konkurrent overtager efter konkurs

Der står en konkurrent klar til at overtage kunder efter Informationstekniks konkurs. Der er tale om overtagelse af opgaver, men ikke om en decideret virksomhedsovertagelse, siger direktøren.

Tidligere Libratone-topchef går ned med it-selskab

Bare et år efter at have overtaget nødlidende it-selskab fra aktører i Atea-sagen, må den tidligere topchef i højttalerselskabet Libratone Fritz Andersen nu erkende, at det er slut. Redningsplan virkede ikke. (Opdateret)

Hovedmistænkt møder ikke op til domsafsigelse i bestikkelsessag

Den tidligere it-driftschef i Region Sjælland dukker ikke op i Retten i Glostrup, når der i dag kl. 16.30 afsiges dom i en af danmarkshistoriens største sager om bestikkelse af offentligt ansatte. Anklagemyndigheden anser ham for at være hovedmand i sagen og kræver 2,5 års fængsel.

Dommens dag i Danmarks største bestikkelsessag

Onsdag afsiges dom i Atea-sagen, og midt i det hele står spørgsmålet – var der tale om bestikkelse eller uskyldig bonus? "Vi har næppe set en sag af samme omfang før i Danmark," lyder det fra Anklagemyndigheden.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger