ITWatch

Leverandører

Miracle-direktør: Jeg ville have gjort rigtig meget anderledes

Et enkeltstående it-projekt har kostet dyrt for leverandøren Miracle. De økonomiske omkostninger har været store og sat spor i forhold til appetitten på offentlige projekter, men erfaringerne har samtidig åbnet for et nyt marked, lyder det fra direktør.

Læs alle artikler om Ateas gavekortsag

Bestikkelsesdømte Atea er endnu engang blevet viklet ind i en sag om for tæt omgang med ansatte i den offentlige sektor. ITWatch har samlet alle artikler om den nye sag her.

Atea skal stå for ISS' danske it-support

Servicegiganten har outsourcet sin danske it-suppor til Atea, der får ansvaret for blandt andet servicedesk og kontakten med leverandører af forretnignsapplikationer.

Rogaczewski: Det er ikke vækst for vækstens skyld

Netcompanys vækst blev lavere i tredje kvartal end forventet, og selskabet sænker forventningerne til 2019. Alligevel er adm. direktør André Rogaczewski tilfreds med udviklingen. "Jeg ville altid gerne ramme rigtigt – også på den decimal – men det er ikke vækst for vækstens skyld."

Netcompany nedjusterer forventningerne til toplinjen

Netcompany har fortsat snuden i vækstsporet, men it-selskabet må konstatere, at væksten i omsætningen skuffede i tredje kvartal. Det får selskabet til at sænke forventningerne til toplinjen for hele året.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger