ITWatch

Leverandører

It-leverandør fortsætter positiv udvikling

It-selskabet Schultz kan for femte år i træk notere fremgang i både omsætning og driftsresultat. Den positive udvikling står til at fortsætte, ifølge direktør, som ikke ønsker vækst for enhver pris.

NNIT nedlægger 400 stillinger i Kina

NNIT rykker nu 400 stillinger ud af Kina. Det skal modvirke utryghed for kunderne over adgang til data, og opgaverne skal fremover løses i Filippinerne. Det sker som et led i et internt stort og dyrt restruktureringsprojekt i NNIT.

KMD og NEC indgår international SAP-aftale

KMD, NEC og SAP Danmark har netop indgået aftale om at implementere SAP S/4HANA i omkring 100 af NEC Groups virksomheder i cirka 40 lande verden over for et trecifret millionbeløb.

Tidligere Edlund-topchef forlader KMD

Gert Bendsen har opsagt sin stilling som direktør i KMD, hvor han har været en del af Strategy, Technology & Communication. Han har tidligere stået i spidsen for datterselskabet Edlund.

Shape Robotics indgår aftale med rumænsk it-gigant

En tre-årig aftale med Rumæniens største it- og elektronikforhandler betyder, at Shape Robotics får eneret på at levere flere uddannelsesteknologier, herunder robotter, 3D printere, VR‐briller samt software til sprog‐ og fysiklaboratorier.

1 - 25 af 1293

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs