ITWatch

Leverandører

Cbrain lander aftale med ny offentlig kunde

Selskabet har indgået en aftale med en kommune, og aftalen åbner op for nye muligheder. "For Cbrain betyder aftalen, at Cbrain åbner et nyt marked for en række eksisterende produkter," lyder det.

JN Data-chef holder skarpt øje med NNIT

NNIT's entre på det finansielle marked som driftselskab følges tæt af regnskabsaktuelle JN Data, hvor direktøren er spændt på, hvad NNIT reelt har af planer.

It-konsulenthus laver opkøb for at sikre sig medarbejdere

Jysk konsulenthus øgede sidste år omsætningen med 24 pct., men har svært ved at skaffe nok folk til at tage sig af opgaverne. Derfor satser selskabet på at skaffe folk gennem opkøb samt at placere sig i universitetsbyer, så man er tæt på de nyuddannede.

IBM vinder centralt udbud om it-system til Skat

Det bliver IBM, der fortsat skal drive og videreudvikle skattevæsenets register for indkomst med navnet Eindkomst. It-virksomheden har vundet udbuddet med en anslået værdi på over 300 mio. kr.

It-virksomheder i skudlinjen: I sætter renomméet på spil

Det er kun et spørgsmål om tid, før it-virksomheder bliver tvunget til at forholde sig til de store klimaspørgsmål, siger it-analytiker og CBS-professor. "Branchen vil blive udfordret på sit klimaaftryk, og derfor bør virksomheder have et svar klar."

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger