ITWatch

Leverandører

Kom tæt på KMD

ITWatch går i løbet af efteråret og begyndelsen af 2020 tæt på en stribe virksomheder i den danske it-branche. Denne uge er KMD i fokus, hvor du kan få et indblik i motorrummet hos softwareselskabet, der i mange år har leveret løsninger til det offentlige og har store ambitioner om at ramme flere sektorer i den kommende tid.

Mød manden som jagter nye kunder til DXC i det private

TÆT PÅ: DXC vil kapre flere private kunder. Det skal ske ved at sætte flere af koncernens globale løsninger og spidskompetencer i spil overfor store virksomheder herhjemme. Ulrik Jacobi står i spidsen for jagten på de nye logoer blandt virksomhedskunderne.

Kom tæt på DXC

ITWatch går i løbet af efteråret og begyndelsen af 2020 tæt på en stribe virksomheder i den danske it-branche. Denne uge er det den danske afdeling af DXC, der er i fokus. Få et indblik i motorrummet hos it-leverandøren, der i årtier har leveret løsninger til det offentlige og har ambitioner om at vinde nye kunder i den private sektor.

Vismas nye topchef: Vi er på udkig efter opkøb i Danmark

Et miks af organisk vækst og opkøb skal fastholde Visma på vejen til at blive en international storspiller på it-markedet. Cloudselskaber, konsulentforretninger og AI-kompetencer står på den nye topchefs indkøbsseddel, som også rummer danske opkøb.

Datacentret rykker op på dagsordenen hos DXC

TÆT PÅ: Historisk set har it-infrastruktur spillet en central rolle hos DXC Technology som leverandør til det offentlige. Selskabet øjner nye muligheder i markedet, efter koncernen har fået ny global topchef. Driftsopgaverne skal spille sammen med managed services.

Per Kogut puster ud efter et tumultarisk 2019: "Vi kæmper fra hus til hus"

2019 startede lyst, men blev på mange måder et møgår for NNIT, der til adm. direktør Per Koguts overraskelse måtte vinke farvel til en vigtig kontrakt med storkunden Novo Nordisk. Når trykket er størst, minder den garvede direktør sig om, at der også er et liv uden for arbejdet. Familien betyder alt, når batterierne skal lades op.

Erhvervsmand lagde alle kort på bordet efter it-konkurs

Kurators arbejde blev gjort væsentligt lettere af, at direktør Fritz Andersen udleverede materiale i tiden efter Informationstekniks konkurs. Den tidligere topchef i højttalerfirmaet Libratone har ifølge kurator ydet en ekstraordinært stor indsats i afdækningen af tidligere Atea-bossers reelle kontrol med selskabet.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger