ITWatch

Leverandører

Kommuner går i tænkeboks efter nederlag i klagenævn

Efter at have tabt en sag i Klagenævnet for Udbud vil 11 kommuner nu se på, hvordan udbudsmaterialet skal skrues sammen i et genudbud. Kommunerne vil igen benytte SKI's rammeaftale, men kommer ikke til at eksperimentere.

Nyt nederlag til kommuner får kritikken af SKI til at blusse op

SKI's rammeaftaler kan ikke bruges til komplekse indkøb som it-udbud, lyder det fra udbudsadvokat efter en ny kendelse fra Klagenævnet for Udbud. SKI understreger, at de fleste kunder er tilfredse med aftalerne og holder øje med, om indhold i kendelsen kan bruges konstruktivt fremover.

Konsulenthus indbyder SKI til dialog efter kritik

Dialog er vejen frem ifølge Dansk Industri og konsulenthuset 7N i kølvandet på kritik fra SKI af, at for mange virksomheder klager over udbud. Hos 7N anerkender man, at mange interesser skal mødes i udbud.

Klage over stort it-udbud vakte frustration hos SKI-boss

Det gør udbudssystemet mere rigidt og bureaukratisk, at blandt andet it-selskaber klager over småting, lyder det fra SKI's direktør. Hun fremhæver forløbet ved et stort it-udbud sidste år som eksempel på en chikaneklage.

Klumme: Disse fem tech-tendenser vil påvirke 2021

2020 har bevist, at meget er uforudsigeligt, og det gælder også udviklingen i teknologibranchen. Her vover Peter Juul Jørgensen, der er dansk landechef i Lenovo, dog alligevel pelsen og giver et bud på, hvilke teknologiske tendenser der vil præge 2021.

Atos opgiver milliardkøb af DXC

For en måned siden meddelte franske Atos, at selskabet ville købe amerikanske DXC for 10 mia. dollar, men nu er købstilbuddet trukket tilbage.

Seneste nyt

Se flere jobs