ITWatch

Leverandører

Systematic klar til kamp om sundheds-it

"Hvis der er et politisk ønske om ét it-system, frygter vi ikke sådan et valg," slår Systematic fast i kølvandet på regeringens sundhedsudspil. Selskabet har i dag sat sig på alle tre vestdanske regioner.

Fyring er skidt start for DXC's nye danske strategi

Det er "træls" for DXC at se sig fyret fra DSB lige op til, at selskabet er på vej med en ny dansk strategi, mener analytiker. Men DXC fastholder. Sagen har ingen betydning for danske ambitioner, siger selskabet.

Handelskrig gør ondt på Samsung

USA og Kinas handelskrig rammer Samsung, hvor salget af selskabets mest indbringende produkter er kommet under pres. Kunderne vil ikke acceptere de høje priser, skriver Bloomberg.

Global it-leverandør med 175.000 ansatte jagter danske kunder

Mindre - også danske - kunder skal fylde mere og mere hos det internationale it-selskab Wipro. "Det er naturligt, at vi er rigtig gode til de store, globale virksomheder, men går det også rigtig godt med de mindre kunder," lyder det fra den nordiske direktør.

Her er KMD's nye japanske ejer

Japanske NEC Corporation, som netop har købt KMD, har rødder helt tilbage til 1899. I dag er den japanske virksomhed en global koncern med en årlig omsætning på knap 170 mia. kr.

Analytiker er overrasket over KMD-pris

Prisen på KMD er "meget overraskende", lyder det fra investeringsøkonom, som lægger til grund, at it-selskabet har haft en del tvivlsomme sager de seneste år. Prisen er derfor "dramatisk bedre, end man kunne frygte," siger han.

Fem møgsager, der alligevel gav bonus til cheferne

Statslige chefer belønnes, selv om de misser deres mål, og det er utilfredsstillende, fastslår Rigsrevisionen. Jyllands-Posten har fået aktindsigt i delrapporter, kontrakter og beløb bag den kritiske konklusion om blandt andet flere fejlbehæftede eller forsinkede it-systemer.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger