ITWatch

Leverandører

Atea udpeger ny enterprise-direktør

Atea henter ny direktør for enterprise-markedet, som senest har været vice president hos TDC. "Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har fundet den rette kandidat til stillingen," siger Kathrine Forsberg, adm. direktør i Atea.

Udbudsadvokat: SKI kunne have været mere grundige

SKI kunne have være bedre forberedt i forbindelse med to nu annullerede it-udbud, lyder det fra it-advokat. "Man har måske spildt nogens tid på at gøre det sådan her," siger han, der understreger, at SKI har stået i et dilemma.

Netnordic har ny køreplan klar: "Der er blevet gået til den"

Systemintegratoren Netnordic har fået samlet en plan for, hvordan strategien det næste år skal udfoldes. Men det har ikke været uden debat, fortæller Ulrik Kjeldgaard, der for nylig har sat sig i direktørstolen. ITWatch følger ham i denne serie, mens han skal balancere corona og fremtidens strategi.

Netcompany-chef: Der er lidt gynger og karusseller over det

Markedet er præget af kunder, som er hårdt ramt af coronakrisen og holder igen med deres digitale investeringer, mens andre skruer op for it-indsatsen, lyder det fra Netcompanys topchef André Rogaczewski. Hos it-leverandøren har man fortsat snuden i vækstsporet.

NNIT er klar til opkøb i milliardklassen

NNIT ser muligheder for opkøb midt under krisen, siger selskabets topchef, der har mere end en milliard kroner klar. Men han kalder samtidig Novo-nedgang for værre end coronakrisen, uden det dog fører til nye fyringsrunder.

NNIT varsler usikkerhed som følge af coronakrisen

NNIT må igen notere nedgang i sin forretning med storkunden Novo, der er medvirkende til, at NNIT's omsætning falder. Men til trods for, at selskabets aktiviteter stiger betydeligt for kunder udenfor Novo, så varsler NNIT at ende i den nedre del af sin guidance for hele året. (Opdateret.)

Corona-taskforce skal styre NNIT igennem sikker genåbning

Det er en stor øvelse at genåbne NNIT, efter at selskabets medarbejdere i mange uger har arbejdet hjemme. En særlig corona-taskforce står for genåbningen, som bygger på erfaringer fra Kina, hvor it-selskabet fra Søborg allerede har åbnet sine kontorer op.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger