ITWatch

Leverandører

Atos' danske landechef er stoppet på posten

Peter Vermehren-Poulsen har efter fire år sagt farvel til stillingen som dansk landechef i Atos for at gå til et nyt job i it-branchen. "Det har været en god tid," siger han til ITWatch. Afløser er fundet internt.

Klumme: Ja tak til digital service i verdensklasse

Innovationsminister Sophie Løhde (V) er på rette vej, når hun med udspillet digital service i verdensklasse lægger op til at lave en digitaliseringspagt mellem staten, KL og Danske Regioner. Det skriver Betina Hagerup, direktør i KMD, i en klumme på PolicyWatch.

Bestikkelsessag smitter betydeligt af på Ateas regnskab

Den danske forretning er et smertensbarn for Atea, der ellers oplever "stærk vækst" over hele linjen. I Danmark falder omsætningen med 21,9 pct. i tredje kvartal som følge af et "skarpt fald" i efterspørgslen fra både offentlige og private kunder.

Fiberselskaberne SE og Eniig er tæt på storfusion

Ifølge EnergiWatch' kilder præsenteres den største fusion i nyere tids danske energilandskab torsdag. Fusionen sker mellem selskaberne SE og Eniig, der i maj indgik en samarbejdsaftale på fiberområdet.

Jurister: Alvorligt hvis Netcompany har håndhævet løn-forbud

Netcompany har haft et ulovligt krav i sine kontrakter om, at de ansatte skal holde tæt med, hvad de tjener. "Hvis man håndhæver det med forskellige sanktioner over for medarbejderne, så er det en alvorlig overtrædelse af ligelønsloven," siger jurist.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger