ITWatch

Leverandører

Opkøb skal gøre fynsk it-selskab landsdækkende

TÆT PÅ: Det fynske it-selskab Unit IT har store vækstambitioner, og virksomheden vil sætte sig endnu tungere på det danske it-marked. Fusion har skabt fundamentet for vækstplanerne, og nu skal opkøb sikre, at væksten fortsætter, og at drømmen om at være landsdækkende bliver en realitet.

Fokus på kultur har været alfa og omega i Unit IT's fødsel

TÆT PÅ: It-selskabet Unit IT er resultatet af en fusion af tre selvstændige selskaber, og sammenlægningen har påvirket alle i organisationen. Ikke mindst medarbejderne på gulvet, der har spillet en central rolle – særligt i arbejdet med at skabe en ny, fælles kultur i det fynske it-selskab.

Atea indgår partnerskab med AWS om cloud-løsninger

For en uge siden kunne Atea annoncere et samarbejde med Microsoft, og nu løfter it-selskabet sløret for en lignende aftale med Amazon Web Services. 400 Atea-ansatte skal trænes i teknologi fra den amerikanske gigant.

Makkerpar hos it-leverandør tog masteruddannelse sammen

De ville begge gerne forstå forretningen bedre og have udvidet deres teoretiske fundament. For to konsulenter i Bankdata blev vejen til at gennemføre den flerårige efteruddannelse 'Master i it' at slå sig sammen som et fast makkerpar.

NNIT har nu gennemført den danske fyringsrunde

NNIT har gennemført den varslede fyringsrunde i sine danske afdelinger. Der skulle sammenlagt nedlægges 250 stillinger i NNIT globalt, hvoraf halvdelen skulle ske herhjemme, men selskabets HR-afdeling har fået nedbragt antallet i Danmark betydeligt.

TCS-landechef: Pandora aftale betyder rigtig meget

Det indiske it-selskab Tata Consultancy Services indgik i sidste uge en aftale med det danske smykkeselskab Pandora om at udvikle selskabets it-infrastruktur. TCS' danske landechef kalder det et privilegium at assistere Pandora i deres transformation.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger