ITWatch

Leverandører

DXC tager afsked med medarbejdere

DXC Technologys danske forretning har i løbet af de seneste måneder vinket farvel til over 60 medarbejdere. Der er både tale om fyringer og frivillige fratrædelser.

Atea efter tredje kvartal: Vi skal have løftet vores hardwareforretning

Det er lykkedes for Ateas nye topchef at få sorte tal på driften i tredje kvartal - et vigtigt skridt i den turnaround, hun er sat i spidsen for. Men hvis omsætningen skal op, kræver det en forbedring af hardwareforretningen. Det er et stærkt konkurrencepræget marked, der har haft det svært under coronakrisen, lyder det fra Kathrine Forsberg.

Atea-direktør: Vi skal have løftet vores hardwareforretning

Det er lykkes for topchefen i Atea at få sorte tal på driftsindtjeningen i tredje kvartal - et vigtigt skridt i den turnaround, hun er blevet sat i spidsen for. For at toplinjen også kan blive løftet, kræver det en forbedring af hardwareforretningen. Det er et stærkt konkurrencepræget marked, der har haft det svært under coronakrisen, lyder det fra direktøren.

Digitalt bureau bruger SKI mindre: "Det er ikke tiden værd"

SKI spænder ben for innovative it-løsninger, lyder det fra et it-selskab: "Vi skal konkurrere på at lave det fedeste, bedste og mest stabile produkt - ikke på, hvem der er bedst til at udfylde et udbud." SKI fremhæver, at man har mulighed for at arbejde agilt - netop for at understøtte innovation.

Endnu en kommune opsiger kontrakt med KMD

Faxe Kommune dropper kontrakt med KMD, efter en lignende aftale i en anden kommune er blevet vurderet til at være i strid med udbudsloven. Faxe vil nu udsende et nyt miniudbud gennem SKI.

Så mange it-projekter blev bremset under coronakrisen

En helt ny undersøgelse viser, at en stor del it-projekter har været påvirket negativt af coronakrisen. I et af de store it-selskaber lyder vurderingen, at særligt mere abstrakte og "bløde" projekter er ramt, mens kernedigitaliseringen buldrer afsted.

Netcompany skal levere it-løsning til 2,6 mio. danskere

It-selskabet skal skabe en ny platform til Sygeforsikring "Danmark". Platformen står på skuldrene af Netcompanys løsninger til det offentlige, og topchef André Rogaczewski ser store perspektiver i aftalen. "Det er en strategi, som vi kommer til at forfølge videre frem."

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger