ITWatch

Østjysk AI-virksomhed får nye investorer ombord

AI-selskabet Remoni, der blandt andet er ejet af rigmanden Kenneth Iversen, henter 30 mio. kr. i ny investeringsrunde, skriver Børsen.

Kenneth Iversen er bestyrelsesformand i Remoni. | Foto: HANSEN MICHAEL/ERH

Det østjyske AI-selskab Remoni, der er stiftet af Bo Eskerod Madsen, har fået fire nye investorer ombord, som sammen har investeret 30 mio. kr. i selskabet, skriver Børsen.

Der er tale om Henning Kruse Pedersen, der er formand for Lunar Bank, Jannik Kruse Pedersen, som er tidligere EQT-partner, Erik G. Hansen, der også er tidligere EQT-partner, samt Christian Rasmussen, der er medejer af Fjelsted Rasmussen Invest.

Sidste år hentede Remoni en investering på 20 mio. kr. fra rigmanden Kenneth Iversen, som i dag er bestyrelsesformand i selskabet. Han ser det som et positivt skridt, at de nye investorer er gået ind i Remoni.

"Det ser vi da som en blåstempling, en anerkendelse fra kendte og erfarne erhvervsfolk, og det kan også via deres netværk åbne døre for Remoni," siger Kenneth Iversen til Børsen.

Rigmand skyder millioner i østjysk AI-virksomhed

Norsk AI-specialist rykker ind i Denmark 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs