ITWatch

Norsk AI-specialist rykker ind i Denmark

Med en tidligere Cisco-landechef i spidsen vil et norsk firma med speciale i kunstig intelligens indtage det danske marked for konversationelle robotter.

Lasse Garby, landechef for Boost.ai i Danmark. | Foto: Boost.ai / PR

Den norske specialist i kunstig intelligens Boost.ai åbner kontor i Danmark med den tidligere Cisco-landechef Lasse Garby i spidsen.

"Jeg ser et stort potentiale for conversational AI på det danske marked, og jeg er klar til at tage fat på arbejdet," lyder det fra Lasse Garby i en pressemeddelelse udsendt af Boost.ai.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs