ITWatch

Softwareselskab indgår datasamarbejde med medicinalvirksomhed

En nyindgået alliance med softwareselskabet Intomics og medicinalvirksomheden Zealand Pharmas skal styrke muligheder for at anvende big data i opdagelsen og den tidlige udvikling af lægemidler.

Foto: Zealand Pharma / PR

Endnu en dansk alliance på lægemiddelområdet er en realitet, efter at Zealand Pharma og Intomics onsdag morgen har offentliggjort et to-årigt samarbejde.

Samarbejdet giver Zealand Pharma adgang til Intomics softwareplatform til at anvende kunstig intelligens, big data og maskinlæring til opdagelsen og udvikling af peptid-baserede lægemiddelkandidater.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs