ITWatch

Dansk guru inden for kunstig intelligens: Hvorfor får jeg altid irrelevante tilbud fra bankerne, når de kender mig så godt?

Interview: Danske Danny Lange har været leder af afdelingen for kunstig intelligens hos både Amazon og Uber. Han forstår ikke, at bankverdenen ikke får mere ud af de mange data, den sidder på.

Danny Lange har arbejdet for både Uber, Amazon og Microsoft.

Kunstig intelligens er blevet det nye, foretrukne buzzword, som bliver slynget rundt og skal være i enhver powerpoint-præsentation om fremtiden.

Men samtidig går det sløvt i store brancher som finans og forsikring med at finde ud af at bruge teknologien, selvom det her er virkelig oplagt. En bank har nemlig massevis af data, som kan omsættes til ny viden ved hjælp af maskinlæring – en af de hotte teknologier inden for kunstig intelligens.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs