ITWatch

Kunstig intelligens

Klumme: 5G kan blive et stort løft i arbejdet med at være bæredygtige

Presset på implementeringen af 5G-netværk er stort. Det handler om store investeringer og store fremtidige gevinster. I de store 5G-investeringer, der er i gang, er det let at overse teknologiens potentiale for at forbedre bæredygtigheden, på flere forskellige niveauer. Det gælder ikke mindst, at reducere elforbruget, skriver Mari Nilsson Björkman fra SAS Institute i denne klumme.

AI-startup hyrer ny kommerciel direktør

DR-konsulent og tidligere marketingchef bliver en del af ledelsen i software- og AI-virksomheden Mediacatch, hvor han får hovedansvar for at udvikle staruppen kommercielt.

Klumme: Marketingfolk er centrale for en bæredygtig AI-udvikling

Marketing- og kommunikationsafdelingernes rolle i at lykkes med AI-drevet innovation er mere central, end ledelsen og afdelingerne oftest selv er klar over. Det handler ikke kun om at skabe opmærksomhed omkring udvikling af AI internt og eksternt, men også om at sikre, at teknologi bliver en central del af virksomhedens innovationsstrategi, skriver Josefin Rosén fra SAS Institute i denne klumme.

Klumme: AI er en nødvendighed for 5G

Teleoperatørerne bør gøre brug af kunstig intelligens og machine learning for at sikre udnyttelsen af 5G. På kort sigt betyder det, at de kan spare penge. Men det er endnu vigtigere på længere sigt, skriver Mari Nilsson Björkman fra SAS Institute i denne klumme. 

1 - 25 af 453

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs