ITWatch

Kunstig intelligens

Danske Bank lukker Mobile Life

Til trods for flere profitgivende opfindelser har Danske Bank valgt at nedlægge den innovationsgarage, som skulle nytænke bankdriften. Hos ISS forsøger man at blæse små idéer op i fuld skala.

Iværksætter udfordrer it-sikkerhedsmarkedet med kunstig intelligens

Andreas Wehowsky var i tre år med til at udvikle en netværksovervågning til Forsvarets Efterretningstjeneste. Nu har it-ingeniøren fulgt iværksætterdrømmen og kastet sig over det kommercielle marked med en ny løsning, hvor kunstig intelligens og it-sikkerhed spiller hovedrollen. Bag ham står Lars Thrane som investor og bestyrelsesformand.

Kommune stopper algoritme-projekt

Gladsaxe Kommune havde planer om at udvikle et værktøj, der ved hjælp af algoritmer kunne opspore familier med udsatte børn. Nu er udviklingsprojektet sat på pause, skriver Version2.

Tommy Ahlers åbner nyt innovationscenter

Et nyt, dansk innovationscenter i Boston bliver mandag åbnet af uddannelses- og forskningsministeren. Centret er det syvende i rækken af danske innovationscentre i udlandet.

Professor står bag ny startup: "Vi skal være 100 mennesker om et år"

I 90'erne var han med til at starte ITU, i 00'erne grundlagde han it-selskabet Octoshape, og i 10'erne startede han en ny algoritmeafdeling op på Københavns Universitet. "Det ligger nok i mig - at starte forfra," siger professor i datalogi Stephen Alstrup, der nu står i front for ny AI-startup.

Brændende behov for flere kompetente it-kræfter vil præge 2019

Mange virksomheder kan ikke komme videre med den digitale dagsorden, fordi de ikke kan rekruttere nok kompetencer, lyder det fra Lars Frelle-Petersen, digital direktør i DI. Han peger på den store mangel på arbejdskraft og it-kompetencer som et af de centrale punkter på dagsordenen for DI.

IBM indgår europæisk milliardsamarbejde

Et nyt europæisk partnerskab mellem IBM og Vodafone skal hjælpe virksomheder med deres digitale omstilling. Partnerskabet er en satsning på mere end tre mia. kr. og løber de næste otte år.

Klumme: Fem tendenser der vil påvirke os alle i 2019

2019 bliver året, hvor kunstig intelligens og machine learning vil gøre arbejdspladser mere effektive, lyder et af buddene på tendenserne, der vil sætte den digitale dagsorden fra adm. direktør for Dell EMC Danmark, Ulrik Kjeldgaard, i denne klumme.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger