ITWatch

Netcompany-boss: Digitalisering skaffer nye jobs - til alle

Det er en myte, at digitalisering fjerner arbejdspladser. Tværtimod, siger Netcompanys øverste chef André Rogaczewsk.

Digitaliseringen skaber jobs. Den fjerner dem ikke.

Øverste direktør for Netcompany, André Rogaczewski, mener, at der frem mod 2030 vil blive skabt flere job på det danske arbejdsmarked som følge af den digitale udvikling. Det modsatte er en myte, hvilket han bliver bekræftet i gennem mange års teknologisk udvikling.

Det skriver Version2.

"Hvis man ser på den digitale udvikling de seneste 20 år fra e-mail og internettet til mobiltelefonen, ser vi, at hver gang der kommer ny teknologi, stiger vores produktivitet, og menneskets kompetencer blive mere efterspurgte. Der har ikke været ét tilfælde, hvor vi ikke har kunnet skaffe nye arbejdspladser. Der står vi lige nu. Danmark mangler arbejdskraft, og det vil fortsætte i den nærmeste fremtid," siger han til mediet.

Netcompany er med 1000 konsulenter et af de største og mest fremgangsrige selskaber i den danske it-branche.

7N: Portalerne vil løbe med konsulentguldet

Netcompany: Store offentlige ordrer vindes på specialiserede partnere 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs