ITWatch

Twoday køber sin første virksomhed

Twoday køber virksomheden Tea Solutions, som er et digitalt bureau. Selskabet bliver indlemmet i Twodays Co3-afdeling, som er et selskab, som Visma i sin tid købte.

Carsten Boje Møller er adm. direktør for Twoday-koncernen. | Foto: PR

Twoday, Vismas tidligere konsulentforretning, har ikke mange dage på bagen, men virksomheden melder sig nu klar med sit første opkøb.

Selskabet slår nemlig kløerne i virksomheden Tea Solutions, som er et digitalt bureau, der udvikler hjemmesider og e-handelsløsninger på Umbraco-platformen.

Det skriver Twoday på sin egen hjemmeside, hvor det også oplyses, at Tea Solutions indtræder i Twoday-afdelingen Co3, som er et digitalt bureau, som Visma købte i 2018.

“Vores mål er at gøre det nemmere for alle virksomheder at skabe vækst gennem digitalisering af vores kunders salg og marketing. Med Tea Solutions’ dygtige udviklere får vi endnu flere muskler til at realisere vores vision, som er at skabe endnu gladere kunder,” siger Christian Søsted Poulsen, adm. direktør i Twoday Co3, på hjemmesiden.

Tea Solutions beskæftiger otte full stack-udviklere, og de rykker alle ind på Twoday Co3’s kontorer i Herning.

“Sammen med twoday Co3 kan vi udleve vores nørdede drøm om at levere endnu mere komplekse Umbraco løsninger. Samtidig får vi mulighed for at tilbyde vores kunder en bredere og mere komplet palette inden for marketing og branding. Med en fortid i twoday Co3 kender jeg deres mindset og kultur, hvilket gjorde det til en nem beslutning at slå os sammen,” lyder det fra Anders Burla, adm. direktør i Tea Solutions.

Opkøb er en del af vækststrategi

Siden 2016 er Twoday - dengang i Visma-regi - vokset med 22 pct. på top og bund hvert år, og virksomhedens adm. direktør, Carsten Boje Møller, udtalte i forbindelse med frasalget fra Visma, at ambitionerne for den nye virksomhed var de samme.

Væksten skal blandt andet hentes inden for opkøb, og Twoday-topchefen fortalte, at 10 pct. skulle hentes den vej rundt.

Han forklarede, at modellen vil følge den tilgang, som konsulent- og softwareforretningen har stor erfaring med fra Visma, hvor de opkøbte virksomheder får lov til at fortsætte med stor autonomi.

”Vi vil ikke integrere virksomhederne hårdt, men de får adgang til en større kundebase samt vores viden og kompetencer. Det bevarer entreprenørånden og lader dem vokse derfra,” forklarede Carsten Boje Møller til ITWatch og tilføjede:

”Dermed bliver vi en meget mere effektiv maskine, hvor det ikke virker uoverkommeligt at vokse med så høje vækstrater, fordi det er ikke koncentreret på én ledelse. Det, tror jeg, er en virkelig god model.”

Milliardsalg: Her er Vismas gevinst på salget af konsulentforretning

IDC: Konsulentmarkedet er under stor forandring

Carsten Boje Møller vil ansætte 3000 nye medarbejdere i de næste fem år

Vismas frasolgte konsulentvirksomhed klar med vækstplan: Tre gange så store om fem år

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs