ITWatch

Capgemini vil fremrykke vækststrategi efter endnu et år med underskud

For tredje år i træk lander Capgemini et tocifret millionunderskud. Nu vil selskabet fremrykke vækststrategien et år og indkassere et overskud i 2021.

Foto: Capgemini/PR

Efter tre år med underskud vil Capgemini forsøge at udnytte de investeringer, selskabet har foretaget siden 2019, til at få sorte tal på bundlinjen.

Det fortæller Claus Rydkjær, der er adm. direktør i Capgemini Danmark, til ITWatch efter offentliggørelsen af selskabets regnskab for 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs