ITWatch

Konsulenthus opretter nyt it-selskab med fokus på data

Qvartz har lavet et selvstændigt selskab, der kombinerer forretningsforståelse, data og teknologi, skriver Computerworld.

Foto: Colourbox

Konsulenthuset Qvartz har oprettet et selvstændigt selskab, der hedder Qvartz Analytics, og som fremover vil fokusere på dataanalyse.

Det skriver Computerworld.

Årsagen til, at Qvartz har oprettet et selvstændigt selskab, er, at det har været en udfordring for konsulenthuset at rekruttere data analytics-folk. I kraft af at det nye selskab udelukkende fokuserer på emnet, er det nemmere at tiltrække specialisterne, lyder det.

"Qvartz Analytics er et ny type konsulenthus, der kombinerer de klassiske management-konsulenter med data scientists. Kombinationen af forretningsforståelse og data og teknologi. Den kombination af kompetencer er svær at finde og i høj efterspørgsel hos kunderne, hvorfor vi ser et stort potentiale i at tilbyde det," siger Jens Friis Hjortegaard, partner i Qvartz Analytics, til Computerworld.

Qvartz Analytics har i dag 40 medarbejdere, og ambitionen er, at man i løbet af et par år skal være 100 folk på tværs af kontorerne i København, Manila og Sydney.

For få sælgere bremser væksten hos konsulenthus

Konsulenthus udvider partnerkredsen med to kendte ansigter

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger