ITWatch

Visma Consulting ansætter ny dansk direktør

Efter et halvt års søgen kan Visma Consulting sætte navn på sin nye danske direktør. Han har mangeårig erfaring fra it-branchen, men har senest arbejdet i høreapparatsindustrien.

43-årige Lars Berthelsen er ny adm. direktør i Visma Consulting.

Han overtager roret fra divisionsdirektør Carsten Boje Møller, der har været konstitueret på posten siden juni, hvor Torben Ryttersgaard blev afskediget.

Senest har Lars Berthelsen været adm. direktør i Dansk Hørecenter, og inden da var han i over 10 år ansat hos det globale it-selskab SAS Institute på forskellige poster som blandt andet divisiondirektør, nordisk salgsdirektør og en del af den danske ledelse.

"Visma Consulting har gennem en længere årrække opbygget en særdeles stærk position i det offentlige marked, ligesom man over det seneste års tid har styrket positionen på det private marked. Det er også her, at jeg ser et oplagt vækstpotentiale, samtidigt med at forretningen, der relaterer sig til den offentlige sektor, fortsat skal udvikles," siger han i en pressemeddelelse.

Som chef for Dansk Hørecenter har Lars Berthelsen bidraget til at ekspandere forretningen fra 35 til 44 klinikker. Ifølge Carsten Boje Møller har resultaterne været imponerende.

"Lars Berthelsen kommer med en skarp kommerciel erfaring, som han senest har brugt i forbindelse med en imponerende ekspansion og repositionering af Dansk Hørecenter. Dernæst har Lars igennem en længere årrække været med til at skabe iøjnefaldende salgsresultater hos SAS Institute, hvor han både har arbejdet med det private og offentlige marked. Det er erfaringer, der uden tvivl vil komme Visma til gode i vores fortsatte vækststrategi."

Udover at skulle lede den danske konsulentforretning får Lars Berthelsen også det overordnede ansvar for de opkøbte selskaber Mind4it, Co3 og Kapacity. Samlet udgør det en omsætning på 390 mio. kr., 273 ansatte og mere end 450 kunder.

Med ansættelsen kan Carsten Boje Møller igen fokusere på sit job som øverste direktør for Vismas konsulentdivision, der opererer i fem lande og sigter mod en omsætning på 2 mia. norske kr. i 2018.

Lars Berthelsen tiltræder i stillingen 2. januar.

Visma om topchef-exit: Mismatch i syn på ledelse

Visma Consulting afskediger topchef 

Mere fra ITWatch

TDC-netværk kører igen

Et længerevarende nedbrud lammede torsdag kunder på TDC Nets mobilnetværk - samt kunder fra andre teleselskaber, der ikke kunne komme i kontakt med TDC-kunder. Nu fungerer det igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs