ITWatch

Netcompany-boss går efter flere tusinde ansatte globalt

Hvis Netcompany slår igennem i Storbritannien, er banen åben for at blive en virksomhed med flere tusinde ansatte globalt, siger adm. direktør André Rogaczewski i et længere interview med Euroman.

Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Netcompanys adm. direktør, André Rogaczewski, udpeger i et længere interview med Euroman Storbritannien som et nøglemarked.

Hvis det danske it-selskab slår igennem der, er vejen banet for at blive en virksomhed med mange ansatte på verdensplan, siger han.

"Det er ikke let, men lykkes du i UK, som er det største it-marked i Europa og brohoved til en række andre markeder, hvor går grænsen så? Jeg kan ikke se den. Vi kommer med en helt ny måde at gøre tingene på, og sammen med trends som kunstig intelligens, Internet of Things og Big Data kan det gøre os til en worldwide-virksomhed. Jeg tror, vi kan nå at blive flere tusinde ansatte globalt," siger han til mediet.

Sidste år købte Netcompany det engelske it-selskab Hunter Macdonald. Men der er stadig et stykke vej for det danske selskab. Således estimerede Danske Bank i forbindelse med Netcompanys børsnotering, at selskabet kan få en markedsandel på mindre end 1 pct. i Storbritannien i 2021.

Bank øger ejerskab i Netcompany efter nyt opkøb

Netcompany-system ramt af problemer 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs