ITWatch

Medie: Netcompany sigter mod børsen i juni

Hovedejeren bag Netcompany, kapitalfonden FSN Capital, sigter mod at børsnotere it-virksomheden i juni, skriver Børsen. Det kan gøre noteringen til den største i Danmark i 2018.

Foto: PR/Netcompany

Ejerne bag Netcompany arbejder på at få virksomheden børsnoteret inden sommerferien. Børsen erfarer således, at kapitalfonden FSN Capital, der ejer lidt over 50 pt. af Netcompany, satser på en entre på fondsbørsen i juni.

Det har ikke været muligt for Børsen at få en kommentar fra Thomas Broe-Larsen, partner i FSN. Medstifter af Netcompany, adm. direktør André Rogaczewski, der fortsat ejer mellem 10 og 15 pct., ønsker ikke at udtale sig om børsplanerne, men forholder sig således til Børsens oplysninger om en børsnotering i juni:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs