ITWatch

Konsulenter

En god leder giver sit Lego videre

Bruxelles, Florida, Luxembourg, London og nu København. 43-årige Rasmus Kofoed-Jespersen har aldrig sagt nej til en karrieremulighed. Han har længe flirtet med ledelse uden at turde sige det højt. I dag er han både chef for det engelske designbureau Sparck og it-konsulenthuset BJSS’s nye danske afdeling.

Flere it-virksomheder vil tilbyde medarbejderne ejerandele

Det er blevet populært at tilbyde medarbejderne ejerandele i it-branchen. Det fortæller IT-Branchen og it-advokat Frederik Bruhn, som de sidste 3-4 måneder haft ekstraordinært travlt med at udstede warrants og medarbejderaktier til it-medarbejdere.

C2IT-boss: Vi ender i krise hvis vi ikke omstiller os

C2IT-koncernens topchef, Carsten Sixhøi, trækker på erfaringer fra finanskrisen, når den nuværende krise skal håndteres, og han ender med, at C2IT og dets selskaber ender i massiv vækst på grund af en rettidig omlægning af selskabet. Men det er blevet lettere at købe op, siger han.

Columbus oplever vækst trods svære økonomiske forhold

Columbus erklærer sig tilfreds med resultatet for tredje kvartal trods en nedjustering af hele årets resultat. Salget af selskabets ydelser går langsommere end ventet, men Columbus er tilfreds i lyset af krisen, lyder det. (Opdateret).

Twoday køber sin første virksomhed

Twoday køber virksomheden Tea Solutions, som er et digitalt bureau. Selskabet bliver indlemmet i Twodays Co3-afdeling, som er et selskab, som Visma i sin tid købte.

Rogaczewski: "Det går som det skal"

Der er stor forskel på marginerne i de markeder, som Netcompany arbejder i, men overordnet set er der vækst i alle markeder, og direktøren for det hele er ”godt tilfreds”.

Pentia øger salg og indtjening

Pentia øger salget, mens øgede udgifter giver et fald i bruttofortjenesten. Det ændrer ikke på, at selskabets primære indtjening går frem med godt en million kroner. (Opdateret)

1 - 25 af 1411

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs