ITWatch

Konsulenter

Trifork køber dansk SAP-hus

Med købet udvider Trifork sine tilbud af services til SAP-kunder. "Vi er nu i stand til at skabe god vækst på dette forretningsområde," lyder det fra direktør.

Aarhusiansk iværksætter i London har kurs mod milliarderne

I 2016 etablerede Mathias Linnemann sammen med tre partnere den digitale rekrutteringsplatform Worksome. I foråret 2019 åbnede virksomheden kontor i London med den 36-årige aarhusianer i spidsen og i 2020 satser man på at nå et trecifret millionbeløb i omsætning.

KMD-afdeling får 40.000 kundehenvendelser om året – mød tre problemløsere

TÆT PÅ: Styresystemet KMD Opus bliver brugt i to tredjedele af landets kommuner, og det stiller store krav til leverandøren KMD, der skal kunne træde til, når der opstår problemer og spørgsmål fra kunderne. ITWatch møder tre ansatte i afdelingen, som arbejder med at løse kundernes udfordringer – mød supporteren, konsulenten og lederen.

Ny konsulentboss lægger luft til Citrix

Som ny mand i spidsen for konsulenthuset Conecto skal Tobias Nawrocki fortsætte omstillingen mod managed services. Han siger, at selskabet i fremtiden "ikke nødvendigvis" alene skal have Citrix-løsninger på hylderne.

Kom tæt på DXC

ITWatch går i løbet af efteråret og begyndelsen af 2020 tæt på en stribe virksomheder i den danske it-branche. Denne uge er det den danske afdeling af DXC, der er i fokus. Få et indblik i motorrummet hos it-leverandøren, der i årtier har leveret løsninger til det offentlige og har ambitioner om at vinde nye kunder i den private sektor.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger