ITWatch

Konsulenter

Tysk it-gigant vil lede cloud-omstillingen hos danske virksomheder

Cloud er omdrejningspunktet i T-Systems nye strategi, og målet er at hjælpe danske virksomheder med at gå i skyen. "Det er cloud, cloud, cloud, det hele kommer til at handle om," fastslår Lars Bjørn Falkenberg, VP og Head of Client Management hos T-Systems i Nordeuropa, til ITWatch.

Konsulenthus vokser trods to markante udfordringer

Coronakrisen og offentlige besparelser på eksterne konsulenter har kostet dyrt hos Peak Consulting Group i det seneste år. Selskabet har dog alligevel formået at opnå vækst, da eksisterende kunder køber større projekter end tidligere.

Ecommerce-selskab henter ny forstærkning fra Søstrene Grene

Den danske softwarevirksomhed Wexo ansætter ny Key Account Manager til deres afdeling i Aarhus. Han kommer med mange års erfaring inden for e-commerce, projektledelse samt markedsføring og har tidligere stået i spidsen for eget reklamebureau.

KMD-selskab henter ny direktør fra Codan

Charlie Tango opruster ledelsen i form af tidligere Codan-direktør. Hun kommer til at stå i spidsen for Customer Communication Management-teamet, og hendes opgave bliver at modernisere kommunikationen til kunder og offentlige myndigheder.

Valtech fortsætter ekspansionen: Opkøber svensk bureau

Den internationale it-konsulentvirksomhed Valtech udvider portefølgen af datterselskaber med et opkøb af det svenske kreative bureau Radon Creative. Opkøbet vil ifølge direktøren bringe selskabets kundeoplevelser op på et nyt niveau.

Valcon-fusion vokser op i milliardklassen

Et tredje konsulenthus kommer med i fusionen med danske valcon og hollandske First Consulting. Data-eksperten Viqtor Davis bringer den samlede omsætning tæt på 1 mia. kr.

Konsulenthus indbyder SKI til dialog efter kritik

Dialog er vejen frem ifølge Dansk Industri og konsulenthuset 7N i kølvandet på kritik fra SKI af, at for mange virksomheder klager over udbud. Hos 7N anerkender man, at mange interesser skal mødes i udbud.

Dansk it-konsulenthus åbner i USA og Australien med Microsoft i ryggen

Dansk Microsoft-partner har de seneste år omlagt sin forretning og fokuserer i dag på cloud og SaaS-løsninger. Det betyder, at it-selskabet nu er klar til at satse på udlandet. "Det her teknologiskifte giver os som dansk virksomhed en mulighed for relativt nemt at komme ud på verdensmarkedet," siger direktør.

Seneste nyt

Se flere jobs