ITWatch

Konsulenter

Devoteam investerer millioner i nyt sats på data science

It-konsulenthuset Devoteam skyder i sit "største sats i nyere tid" millioner i en ny data science-afdeling. Selskabet forventer i mere end ni ud af ti tilfælde at kunne forudsige, hvordan kundens forretning udvikler sig. "Det er ikke magi, men matematik," lyder det.

Året hvor digitalisering kom ind på middagsbordet

Det vil kræve handling og vilje fra både politisk hold og fra virksomhederne selv, hvis Danmark skal placere sig som vinder i det digitale kapløb. Det siger formand André Rogaczewski i sin åbningstale ved DI Digitals nytårskur.

Fire ud af 10 virksomheder oplever strid om it-projekter

Store it-projekter i private virksomheder og i det offentlige ender i stigende grad i uenigheder. Det viser en ny undersøgelse fra Danske it-advokater. Kunderne er mere kritiske, men DI Digital har svært ved at se det store problem.

Accenture tyer til GDPR-samarbejde med stort advokathus

Et samarbejde mellem et af landets førende advokatfirmaer og Accenture skal sikre kunderne den bedste rådgivning om EU's kommende persondataforordning, fortæller konsulenthusets chef for det offentlige område, Christian Max Hansen.

Frustration hos iværksætterfonden Byfounders

I en intern mail til fonden Byfounders' netværk og rådgivere udtrykker fonden stor frustration over Danske Banks ageren, da det ikke lykkedes at knytte banken til som investor i første omgang.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger