ITWatch

Konsulenter

KMD-selskab nærmer sig slutfasen i større transformation

KMD-ejede Edlund har snart færdigudviklet en ny brancheløsning og er dermed et skridt tættere på at have afsluttet en større omstilling af it-selskabet. I regnskabet er der stadig røde tal på bundlinjen, men pilen peger i den rigtige retning, understreger direktør.

Coronakrisen skaber broget marked hos it-konsulenter

It-konsulenthusene har travlt i øjeblikket, men coronakrisen skaber også usikkerhed og fører sorte skyer med sig. Overordnet er meldingen dog, at optimismen er stor, og der er masser at lave, fortæller Accenture og Devoteam.

It-konsulenthuse rammes af besparelser i den offentlige sektor

Hos Accenture og Devoteam kan man tydeligt mærke, at det offentlige skal bruge færre penge på konsulenter. Konsulenthusene og DI Rådgiverne fortæller, at brugen af konsulenter er under pres, hvilket kan skade digitaliseringen af det danske samfund. "Man kan ikke spare sig til at blive et foregangsland," påpeger Accenture-chef.

KMD-datterselskab lander nyt underskud

Seneste regnskabsår førte igen til tab for et af KMD's store datterselskaber. Men det går den rigtige vej sammenlignet med sidste år – blandt andet på grund af færre udgifter til ansatte.

Netcompany lægger an til større vækst på det norske marked

Efter beskeden vækst i årets første ni måneder forventer Netcompany fremgang på det norske marked i fjerde kvartal, efter selskabet målrettet er gået efter større og mere forretningskritiske opgaver. De første store ordrer er allerede landet.

Netcompanys vækst på privatmarkedet matcher det offentlige

Netcompany er de senere år løbet med en lang række udbudssejre blandt offentlige kunder. Tredje kvartal viste, at væksten på det private marked matcher fremgangen inden for det offentlige herhjemme. Samtidig ligger marginen højere på det private marked, viser seneste kvartalsrapport.

Herbert Nathan stopper hos Devoteam

Fire år efter sammenlægningen af en del af hans egen forretning og Devoteam stopper ERP-konsulenten Herbert Nathan nu i virksomheden og bliver igen selvstændig.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger