ITWatch

Konsulenter

Progressive får ny ejer

It-selskabet Progressive bliver en del af koncern med i alt 850 medarbejdere i Danmark. Virksomheden, der har knap 100 ansatte, fortsætter sine aktiviteter under Progressive-navnet.

Coronakrise sætter stopper for ti års vækstkurve hos konsulenthus

Omsætningen daler hos it-konsulenthus, der indtil for nylig var kendt under navnet Itelligence. Årsagen er, at ledelsen for et år siden besluttede at skrue ned for blusset, da covid-19 ramte. Selskabet har dog ikke været forretningsmæssigt påvirket af coronakrisen, og nu er der igen fokus på rekruttering og vækst, siger landechef.

Konsulenthus skruer op for 5G-satsning med nye laboratorier

Capgemini øger sit fokus på test og udrulning af 5G- og Edge-teknologi med to nye laboratorier i Frankrig og Indien. Det skal også hjælpe konsulenthusets danske forretning til at give kunderne herhjemme et løft, lyder det fra dansk landechef.

NNIT's guldfugl flyver højt igen efter et dyk i 2020

Med et resultat på 41 mio. kr. leverer Microsoft-huset Scales igen et pænt overskud til sin ejer NNIT. Coronakrisen tog dog toppen af nøgletallene, men ifølge direktør er salget tilbage i normal gænge. Flere store projekter vil give vækst i indeværende år.

72-årig direktør takker af i konsulenthus: "Tid er det vi har mindst af"

Der skal være mere tid til fritidsinteresser for 72-årige Poul Kjær, der stopper som adm. direktør i det konsulenthus, han selv stiftede for 20 år siden. Gennem årene har han oplevet cloud-teknologiens gennembrud og set, hvordan det har været nødvendigt at genopfinde sig selv, når man er specialiseret i Microsoft-ydelser.

DI: It-begejstringen er vidt forskellig fra branche til branche

En ny analyse fra Dansk Industri viser store brancheforskelle, når det kommer til, hvor store forventninger virksomheder har til digitaliseringens betydning for deres virksomhed. Men i alle brancher er digitalisering et vigtigt tiltag for at vokse, mener direktør for DI Digital.

Seneste nyt

Se flere jobs