ITWatch

Konsulenter

Konsulenthus bliver del af ejerkreds i AI-leverandør

AI-leverandøren 2021.AI har fået et nyt selskab ind i ejerkredsen. Det er et konsulenthus, som selskabet i forvejen samarbejder med. Parterne har indgået en aftale, der gør samarbejdet "mere formaliseret," oplyser de.

Visma køber cloud-selskab

Endnu engang har Visma haft checkhæftet fremme og købt et selskab som led i sin strategi om at hente en del af fremtidens vækst gennem opkøb.

Hver tredje it-kontrakt ender i konflikt

Hver tredje it-kontrakt er inden for de seneste 12 måneder endt i en strid, viser en ny undersøgelse fra Danske IT-Advokater. "Det er et tegn på, at den gensidige dialog undervejs ikke har været god nok," lyder det fra IT-Branchen.

Gevaldigt løft i bundlinjen hos it-konsulenthus

Der er fremgang over hele linjen hos et af landets toneangivende it-konsulenthuse, der kommer ud af seneste regnskabsår med markant stigning i indtjeningen. Men selskabet må nu slås med millionregning fra Skat.

Cloudsats vender op og ned på Microsoft-konsulenthus

Microsofthuset Proactive har investeret et stort millionbeløb i et cloudsats, der over de næste tre år skal ændre sammensætningen blandt selskabets ansatte markant. "Jeg ser mig ikke tilbage," siger Proactives direktør og stifter.

Dansk konsulenthus åbner i tre nye lande

Konsulenthus med speciale i it-folk starter som led i international vækstplan op i tre nye lande. Det betyder, at det danske selskab nu er til stede på ti europæiske markeder.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger