ITWatch

Konsulenter

Analytiker: Netcompany har et forklaringsproblem

Det nyligt aflagt regnskab fra Netcompany skaber tvivl om flere områder. Det sløje regnskab var domineret af højt sygefravær, og selv om Netcompany selv nedtoner problemet, frygter investorerne, at det er et vedvarende problem. Selskabet fik i går tæsk på børsen.

EY køber tech-rådgiver

Rådgivningsfirma bliver opslugt af EY Danmark, der vil ”styrke kvaliteten af M&A-rådgivning”. Det opkøbte firma med 20 rådgivere har fokus på køb og salg af teknologivirksomheder.

Mit.dk er et "udstillingsvindue" for Netcompany

Netcompanys visningsklient til Digital Post, Mit.dk, ”fylder meget lidt” i seneste regnskab. Tjenesten skal mere ses som ”et udstillingsvindue for resten af Europa”, lyder det fra Netcompanys direktør, André Rogaczewski.

Dansk konsulenthus køber op i Irland

Prodata Consult fortsætter sin ekspansion. Denne gang er det et konsulenthus med rødder i Irland og kontorer i Holland og Portugal, som bliver en del af koncernen.

Øgede udgifter sender NNIT til tælling

NNIT’s forkromede plan for at få rettet op på virksomheden kommer med høje, økonomiske konsekvenser, og det får underskuddet til at vokse markant i det seneste regnskab.

NNIT taber millioner

Andet kvartal viser et stort underskud på 47 mio. kr. primært på grund af dårlige resultater i NNIT’s clouddivisioner.

Dansk konsulenthus bliver del af international alliance

Det har kostet en hel del tid, kræfter og penge for danske Novicell at blive en del af MACH Alliance, hvor medlemmerne er dedikeret til at levere best-of-bread-løsninger. Investeringen giver konsulenthuset adgang til væsentlig flere vidensressourcer, fortæller CTO, Adam Peter Nielsen, om beslutningen.

Devoteam-topchef: Vi mærker også prispres 

Efter cirka 100 dage som ny landechef i konsulenthuset Devoteam gør Marianne Tholin status på pris- og lønpres, målet om at skabe en fælles kultur samt at nå en milliard i omsætning.

1 - 25 af 1325

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs