ITWatch

Internet of Things

Klumme: Hold styr på din virksomheds ESG med IoT

Den digitale transformation er en stor hjælp for virksomheder, der vil holde styr på deres ESG-tal, skriver Simon Ranyard, direktør for Orange Business Services i blandt andet Norden i denne klumme.

Sentia øjner nye muligheder for millioner i europæisk datalov

Et længe ventet dataudspil vil nu kræve ensretning for cloududbydere og sætte zettabytes af industridata fri til europæiske virksomheder. Hos Sentia kan det potentielt fjerne skjulte omkostninger for millioner. ”I praksis bliver det et helt nyt forretningsområde,” vurderer cloud consulting-chef.

Entreprenør-topchef: Kom i gang med IoT, politikere

Offentlige og private kontorbygninger vil kunne spare millioner på elregningen med brug af IoT-løsninger. Det er bare med at komme i gang, lyder opråbet fra entreprenøren NCC, der dog selv kun indfører teknologien ved byggerier over 150 mio. kr.

Sikkerhedsselskab sparer sig til overskud ovenpå coronakrisen

Fintech- og sikkerhedsselskabet Cryptera har haft et coronaår med afskedigelser og faldende bruttofortjeneste. Adm. direktør Brian Schleisner fortæller her, hvordan han har håndteret coronakrisen, der har budt på store udfordringer for selskabet.

Nordjysk IoT-startup henter ny kapital

IoT-selskabet Hexastate, der har godt tre år på bagen, rejser ny kapital, der skal bruges til at sætte fokus på salgsarbejdet. Målet er at komme ud over Danmarks grænser, fortæller stifter og direktør.

Pandemien har kuldkastet hele M&A-processen

Nedlukningen af verden har fuldstændig ændret vilkårene for virksomhedshandler. Alt skal kunne gøres virtuelt, og det har skabt et enormt behov for digitale kompetencer - også blandt virksomhedskøbmændene

1 - 25 af 164

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs