ITWatch

NNIT jagter kinesisk vækst med nyt kontor

Den danske it-virksomhed NNIT åbner nyt kontor i Shanghai, og satser på at tiltrække kinesiske kunder fra medicinalindustrien.

Foto: PR/NNIT

NNIT satser hårdt på kinesiske medicinalvirksomheder til at skabe fremtidig vækst og udvider selskabets regionale selskab, NNIT China, med et nyt kontor i Shanghai.

Det skriver Børsen.

NNIT's egen herkomst som tidligere del af, og nu storleverandør til, danske Novo Nordisk samt en generel stærk position inden for life science og medicinalindustrien gør, at selskabet har gode muligheder for at tiltrække kunder. Selskabets kinesiske afdeling i NNIT China blev stiftet tilbage i 2006, men har især i de senere år oplevet solid vækst.

"De sidste tre år er vi bare buldret afsted og vokset 50 procent. Godt nok er vi stadig små, men med 6000 medicinalvirksomheder i Kina er potentialet kæmpestort. Halvdelen af omsætningen kommer p.t. fra internationale aktører, men vi vil givetvis se mange flere kinesiske på banen de kommende år. Så derfor mener vi, det er rigtig timing at udvide vores Kina-forretning med et kontor i Shanghai," siger Søren Østergaard, adm. direktør for NNIT China, til Børsen.

NNIT satser især på kinesiske selskaber med internationale målsætninger. NNIT China har i dag 800 medarbejdere, hvoraf 600 håndterer internationale kunder, mens de resterende 200 håndterer lokale, kinesiske kunder. Det forhold vil dog ændre sig i takt med at selskabet får kinesiske kunder i stalden, lyder det fra NNIT China.

NNIT's finanschef: Plads til flere it-selskaber på børsen 

NNIT venter stor vækst i sin konsulentforretning 

Medie: KMD snupper ny driftschef fra konkurrenten NNIT  

NNIT satser på persondata som fremtidens væksteventyr 

Mulighederne er store for NNIT 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs