ITWatch

Hosting

Topchef rydder op: Fejl i en række af Sentias regnskaber

Sentias danske forretningen har gennemgået en voldsom oprydning, der har sendt selskabet ud med et millionunderskud efter uregelmæssigheder i tidligere regnskaber udløser solide nedskrivninger. "Vi har konstateret, at der har været oplysninger i vores tidligere regnskaber, der ikke er afstemt korrekt," siger topchefen.

Striber af opkøb rustede Team.blue til krisen

Hostingselskabet Team.blue har masseopkøbt konkurrenter de sidste seks år og lagt selskaberne sammen så effektivt, at Team.blue dermed stod stærk overfor coronakrisen, lyder direktørens forklaring.

Onlinesats for 20 år siden bragte Team.blue stærkt igennem krisen

HOSTING EFTER KRISEN: Det var held kombineret med forstand, at Team.blue kom mere end en flyvende ud af coronakrisen. Over 20 års sats på en rendyrket online hosting-løsning skulle blive startskuddet til storvækst. Om kort tid runder selskabet en halv milliard i Danmark.

IT Relation: Hosting og outsourcing kan ikke stå alene længere

HOSTING EFTER KRISEN: Coronakrisen har sat ekstra skub i en udvikling, der ændrer den klassiske outsourcing og hosting af it-tjenester, lyder det fra IT Relation. Det handler i dag om at håndtere kundernes komplette og komplekse it-ydelser kombineret med rådgivning og håndtering af vandringen mod cloud. "Man skal se på området i lyset af den hurtige digitale transformation der er sket med meget stor fart," lyder det fra topchef.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs