ITWatch

Hosting

It-koncern med vokseværk runder milliarden

Opkøb og organisk vækst får toplinjen til at skyde i vejret hos ITM8. Koncernen runder for første gang 1 mia. kr. i omsætning. Omkostninger til opkøb og integration trækker dog driftsresultatet ned.

Fremgang hos hosting-udfordrer

Forretningen vokser hos hostingselskabet SAC-IT. Det viser første regnskab, efter selskabet overtog Telias hosting-forretning sidste år.

Sentia henter store kunder ombord i strategisk cloud-satsning

Sentia vinder endnu en storkunde i et nyt sats på public cloud kombineret med Sentias egne datacentre. Sentia skal drifte alt for finansselskab, og aftalen er et vigtigt eksempel på, at selskabet efterlever sin nye strategi, lyder det fra topchef.

Rig medejer og opkøb skal gøre miniput til storspiller på hosting

HOSTING EFTER KRISEN: Efter år med meget ringe resultater og stort set uden vækst, så skal ny ejerkreds bag hostingselskabet SAC-IT gøre det til en storspiller på få år. Målet er 100 pct. vækst årligt de næste år og første store skalp var købet af Telias hostingdivision.

Topchef rydder op: Fejl i en række af Sentias regnskaber

Sentias danske forretningen har gennemgået en voldsom oprydning, der har sendt selskabet ud med et millionunderskud efter uregelmæssigheder i tidligere regnskaber udløser solide nedskrivninger. "Vi har konstateret, at der har været oplysninger i vores tidligere regnskaber, der ikke er afstemt korrekt," siger topchefen.

Striber af opkøb rustede Team.blue til krisen

Hostingselskabet Team.blue har masseopkøbt konkurrenter de sidste seks år og lagt selskaberne sammen så effektivt, at Team.blue dermed stod stærk overfor coronakrisen, lyder direktørens forklaring.

Onlinesats for 20 år siden bragte Team.blue stærkt igennem krisen

HOSTING EFTER KRISEN: Det var held kombineret med forstand, at Team.blue kom mere end en flyvende ud af coronakrisen. Over 20 års sats på en rendyrket online hosting-løsning skulle blive startskuddet til storvækst. Om kort tid runder selskabet en halv milliard i Danmark.

IT Relation: Hosting og outsourcing kan ikke stå alene længere

HOSTING EFTER KRISEN: Coronakrisen har sat ekstra skub i en udvikling, der ændrer den klassiske outsourcing og hosting af it-tjenester, lyder det fra IT Relation. Det handler i dag om at håndtere kundernes komplette og komplekse it-ydelser kombineret med rådgivning og håndtering af vandringen mod cloud. "Man skal se på området i lyset af den hurtige digitale transformation der er sket med meget stor fart," lyder det fra topchef.

1 - 25 af 299

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs