ITWatch

Hosting

Sentia hæver priserne: "Det er selvfølgelig enormt frustrerende"

Sentias kunder oplevede prisstigninger hen over sommeren som følge af energikrisen, og det er frustrerende, ifølge Jakob Høholdt, adm. direktør i hostingselskabet. Ifølge ham skal prisstigninger ledsages af forklaringer, og den dialog forsøger man at tage med kunderne.

Team.blue finder ny topchef i egne rækker

Lotte Bendstrup overtager posten som topchef for Team.blues danske afdeling, efter Stefan Rosenlund har meldt sin afgang. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør i virksomheden.

It-koncern med vokseværk runder milliarden

Opkøb og organisk vækst får toplinjen til at skyde i vejret hos ITM8. Koncernen runder for første gang 1 mia. kr. i omsætning. Omkostninger til opkøb og integration trækker dog driftsresultatet ned.

Fremgang hos hosting-udfordrer

Forretningen vokser hos hostingselskabet SAC-IT. Det viser første regnskab, efter selskabet overtog Telias hosting-forretning sidste år.

Sentia henter store kunder ombord i strategisk cloud-satsning

Sentia vinder endnu en storkunde i et nyt sats på public cloud kombineret med Sentias egne datacentre. Sentia skal drifte alt for finansselskab, og aftalen er et vigtigt eksempel på, at selskabet efterlever sin nye strategi, lyder det fra topchef.

Rig medejer og opkøb skal gøre miniput til storspiller på hosting

HOSTING EFTER KRISEN: Efter år med meget ringe resultater og stort set uden vækst, så skal ny ejerkreds bag hostingselskabet SAC-IT gøre det til en storspiller på få år. Målet er 100 pct. vækst årligt de næste år og første store skalp var købet af Telias hostingdivision.

1 - 25 af 307

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs