ITWatch

Hosting

Veeam fortsatte vækstridtet i 2017

Softwareselskabet overgik sin egen målsætning for væksten sidste år. 2018 tegner til at fortsætte i samme spor, lyder det fra selskabets nordiske salgsdirektør.

It-direktør: Vi skal være i top fem

Inden for de næste år skal it-leverandøren Netsolutions vokse. Nærmere betegnet skal virksomheden rykke en del felter frem og være blandt landets fem største, hvis det står til direktøren.

Klage i Atea-sagen afvist

Bagmandspolitiet har modtaget kritik for sit arbejde i Atea-sagen, men klagen er afvist, skriver Børsen.

NNIT klar til flere millioninvesteringer i datacentre

Danmark har brug for datacentre af høj kvalitet, og NNIT står klar til at levere. "Vi vil være et AWS for life science", siger NNIT's topchef Per Kogut. Erhvervslivet har brug for disse centre, mener erhvervsminister Brian Mikkelsen.

Nordmænd vil slå Danmark i kamp om datacentre

Norge er træt af at se de store, internationale virksomheder gå uden om landet for i stedet at etablere datacentre i Danmark og Sverige. Nu vil det norske energiselskab Statkraft gå i offensiven for at tiltrække de lukrative data-aftaler.

NNIT åbner Fort Knox for data

NNIT åbnede i dag selskabets nyeste datacenter i Glostrup med deltagelse af erhvervsminister Brian Mikkelsen. Centret er omgærdet af stor sikkerhed og er en stor energisluger.

Topchef efter salg: "Det er en kæmpe lettelse"

Efter en hård salgsproces på syv måneder er direktør for Forsikringselskabernes Datacentral (FDC), Birthe Elkjær, lettet over at nå målet. Datacentralen bliver overtaget af hollandske Total Specific Solutions, hvilket giver nye muligheder, fortæller hun.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger