ITWatch

Fingerprint lander markant lavere driftsresultat end ventet

Det svenske selskab Fingerprint leverer et tredje kvartal langt under analytikernes forventninger.

Foto: PR/Fingerprint Cards

Overskuddet hos svenske Fingerprint, der laver teknologi til genkendelse af fingeraftryk, er langt under analytikernes forventninger i tredje kvartal.

I kvartalet landede selskabet et driftsresultat på 52,4 mio. svenske kr., mens analytikerne havde ventet et driftsoverskud på 114 mio. svenske kr., viser estimater indsamlet af SME Direkt.

Til sammenligning lød driftsoverskuddet i tredje kvartal sidste år på 765 mio. svenske kr.

Fingerprint fremviser en nettoomsætning på 841 mio. svenske kr. Det er en smule højere end de 822 mio. svenske kr., der var ventet blandt analytikerne. Det er dog en del lavere end i tredje kvartal sidste år, hvor selskabet omsatte for 1862 mio. svenske kr.

Allerede i september oplyste Fingerprint, at der var et stort pres på indtægterne i tredje kvartal. Dengang skrev Bloomberg, at den lavere omsætning skyldes, at reduktionen af priserne på biometriske sensorer er sket hurtigere end ventet, mens en svækket dollar og et forsigtigt marked også påvirker tallene negativt.

Selskabet meddelte i september, at den ventede en omsætning i kvartalet på mellem 800 og 840 mio. svenske kr.

Fingerprint-bejler trak sig 

Fingerprint Cards ser ud til at halvere omsætningen i tredje kvartal 

Tidligere børsdarling styrtdykker efter "chokmelding" 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs